Szerintetek sok ez 19 evesnek 178 cm magas es 92 kg, és legalab leakarok fogyni 88kg legalab hogy lehet ezt leghamareb elerni?
Harmadiknak: generációs probléma, nem kell hozzá külföldinek lenni.
Amúgy a kérdésre a válasz: nincs olyan, hogy leghamarabb. Én személy szerint hízásra sajnos genetikailag hajlamos vagyok, de nekem ezek jöttek be:
1. egészséges, tudatos étkezés. Napi ötször, lehetőleg mindig ugyanabban az időpontban. (NEM megpakolt tányér és repeta! Kellemes adag, ami 2-4 óra alatt átmegy a szervezeteden. Reggelire sem.) És este 8 után ne egyél semmit. De ha már 6-kor megejted a vacsorát, az még jobb.
Sok zöldség, gyümölcs, minimális vagy 0 szénhidrát. Cukros dolgokat kerülni, ha nagyon édességet akarsz, 1-2 kocka étcsoki, bár a gyümölcs megfelelőbb helyette.
2. eddz! Nem kell nagyban gondolkozni, nem a világmegváltás a cél. Fokozatosan kezdd, először keveset, majd emeld. Guggolás, felülés, futás, fekvőtámasz. Ezt otthon is tudod csinálni, de nézz utána a helyes módszernek, mert lehet benne sérülni, ha rosszul csinálod. Esetleg kardiózz. Jól átmozgat és neten is vannak személyi edzők által készített videók.
Ha csak fogyni akarsz, izmosodni nem, akkor a futás a legideálisabb. Az mindent leszed rólad és csak szálkásodsz tőle.
3. csodát ne várj! A hosszútávú súlycsökkentés és megtartás lényege a fokozatosság és a türelem. Ne 2 hét alatt várd a csodát. Ha szerencsés vagy és jól csinálod, akkor 1-2 hónap alatt már lesz foganatja. Csak utána ne ess vissza és lazulj el.
4. Amúgy a nevedből kiindulva, valószínűleg fiú vagy: a koroddal és a magasságoddal a 80 kiló reálisabb lenne.
5. Ha van pénzed, a személyi edző csodát művel. De ha csak 1-2 alkalomra van, egy gyakorlatsort már kapsz, útmutatásokkal azalatt, amit aztán magad is csinálhatsz otthon.
Mindent bele! :)
Sargakapszula.hu
Töltsd le, olvasd el. Ingyenes. Az utolsó válaszolóval meg ne foglalkozz, mert totál sötét. Meg az elsővel se.
nem csak 19 évesnek, MINDENKNEK sok.
A testtömeg indexed 29, 25 fölött elhízott valaki, 30 felett pedig súlyosan elhízott.
Te a súlyosan elhízott kategória alatt vagy egy kevéssel.
Ha 88-ra lefogysz, az nem elég, LEGALÁBB 77-ig le kell menned (tehát 15 kg-t veszteni) hogy a normál kategóriában legyél. hagyd abba a cukros üdítőket, a cukros kajákat, igyál vizet és táplálkozz egészségesen. És kezdjél el sportolni. Ez a megoldás, hogy ne légy dagadt.
#5: Gratulálok csibefalat. Azt tudjuk, hogy olvasni már tudsz. Amúgy kamatoztattad is a leírtakat? Vagy az már nem ment?
Majd ha felsőfokú tanulmányokat folytattál sportokból, és van képesítésed is, akkor beszélgethetünk és nevezhetsz sötétnek. Addig csak egy ostoba tahó vagy. Csókoltatlak.
#7:
Elég elszomorító, hogy ilyen szakokat indítanak egyetemeken, mikor ennek egyszerűen közismert, alap műveltséghez hozzátartozó dolognak kellene legyen. Ráadásul ha kijössz akármilyen nevetséges "sport" egyetemről, és olyanokat mondasz, hogy este 6 után ne egyen semmit, akkor tegyél egy szívességet a társadalomnak, és azon nyomban égesd el a diplomádat. Köszi.
A gyümölcsöt úgy ahogy van kerülheti, mivel semmilyen hasznos tápanyag nincsen benne, csak cukor. Tudod miért, "csibefalat"? A műtrágya miatt. 1996-ban a gyümölcsök már több, mint 60%-al kevesebb vitamint/egyéb használható tápanyagot tartalmaztak, mint a műtrágyázás előtt. 1996 óta pedig eltelt néhány év. Ha gyümölcsöt akar enni, akkor azt CSAK akkor, ha édességre vágyik. Egyébként semmi értelme. Ugyanígy a zöldségnek se, vitamint nem visz be vele, rost forrásnak viszont jó.
Vitamint ma már csak multivitamin készítményekkel lehet bevinni, legalábbis megfelelő mennyiségben.
A fekvőtámasz és egyéb hülyeségek valóban beválnak (bár nem tudom, kinek, én még nem láttam ilyet), viszont egyáltalán nem a legalkalmasabbak a zsírégetésre, mivel ellenállás nélkül egyáltalán nem dolgoztatják meg az izomzatot annyira, amennyire kellene. A kardió és a futás (ami ugyebár kardió, sebaj, kis csibefalatom) beválhat, de egyetlen szót sem ejtettél a fehérjéről, ami nélkül a teste lebontja az izomzatát főleg ilyen mozgásformák végzése közben, és még szarabbul fog kinézni, mint dagadtan. :)
Személyi edzőre pedig semmi szüksége, hiszen a legtöbb pont olyan hülye idiótä, mint te vagy.
Egyetemi végzettség? Erre? Minek? Javaslom te is olvasd el azt a könyvet, hogy legyen valami fogalmad arról, amiről makogni próbálsz.
Remélem nem valami személyi edzőként, vagy dietetikusként dolgozol... isten őrizze meg azokat a szerencsétleneket, akikkel te sarlatánkodsz. Még hogy "felsőfokú tanulmányok" (nem merted leírni, hogy főiskola, mi? Még csak nem is egyetem. :) ), meg "képesítés"... inkább töröld ki vele, haver. Csókoltatni meg a tanáraidat, meg a szüleidet, akik ekkora bärmot neveltek belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!