Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » 14 éves lány vagyok,160cm-maga...

14 éves lány vagyok,160cm-magas,70kg. mennyi az ideális testsúly 14 évesen? Szeretnék 1 hónap alatt legalább 5-7 kg-ot le fogyni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 23. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Sportolj és táplálkozz egészségesen és rendszeresen!
2013. júl. 23. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:

A 160 cm-hez az 50kg az ideális, de a 60 még bőven jó. Kicsit túlsúlyos vagy, de ezen még könnyen segíthetsz. Főként azért is, mert még nőni fogsz.

Legkönnyebben úgy tudsz fogyni, hogy kerülöd az édességeket, az esti nassolást, a túlzsíros-cukros-sós ételeket. Egyél sok gyümölcsöt-zöldséget, igyál sokat. Egyél kevesebbet, de többször, hogy sose légy farkaséhes, akkor többet eszik az ember, mint amennyit kellene. Jól rágd meg az ételt, ha gyorsan eszel, később jut el az agyadba az infó, hogy jól vagy lakva, és szintén többet eszel, mint amennyi szükséges.

Mozognod is kell majd, nem is keveset. Futás, úszás, görkorcsolya, röplabda, tollas, ami tetszik.

Igyekezz olyasmiket enni-csinálni, amik jólesnek, akkor jól fog esni a fogyás, és tartani tudod az új rendet, plusz, nem esel át a ló másik oldalára.

Sok sikert! :)

2013. júl. 23. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ugyanezek az én méreteim is, és a személyi edzőm azt mondta, hogy az 57 kg az ideális súly számomra, és én napi ötször ehetek. A reggeli mindig más, aztán a tízórai valami gyümölcs szokott lenni. Ebédre is mindig más, de az uzsonna tuti valami friss gyümi megint. Naponta 60 percet edzek. Két hét alatt 2kg ment le. Azt mondják, ez egészséges, mert a gyors fogyás nem mindig tartós. Este hat után már nem ehetek, és figyelek, hogy mi van az ételekben.
2013. júl. 23. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:

24 vagyok lány és 60 kiló.

szerintem ez neked nagyon sok.

javaslom a KANGOO-T nagyon jó:)))))))

2013. júl. 27. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!