Mi van akkor, ha valaki egyáltalán nem eszik húst?
Az agy működéséhez nagyon nagy szükség van omega3 zsírsavra.Ez legtöbb a tengeri halakban,"herkentyűkben" van,de van nagy mennyiségben a dióban is.
A testépítő tápanyag a fehérje.20 aminosav építheti fel a fehérjéket,ebből 12 található meg növényekben.A maradék 8 csak állati eredetű tápanyagban van meg+gomba+szója.
A növényi tápanyagok nagyobb mennyiségben tartalmaznak szénhidrátot,így energiája is lesz a vegának.
Minden szükséges tápanyaghoz hozzájuthat,főleg ha csak húst nem eszik ,tejtermékeket,tojást viszont igen.
Én 2év 3hónapig voltam vega,de az nem élet.Elhíztam,magas lett a cukrom....Bocs csirkék,malacok!
Szerintem hústól ritkábban lesz cukorbeteg valaki,sőt!Elhízás szintúgy!
A változatosság azt jelenti,hogy nem mindig párolt zöldséget(nyúlkaja)eszel,hanem tésztákat,édességet,tejterméket...
vega=mindent,csak húst nem(én úgy hívtam életelvételest)
vegám=állati eredetűt semmit!
Itt van néhány vegetáriánus és vegán sportoló.Nem is gyengék,nem is sápadtak,SŐT!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!