Sok mindent nem eszek meg, így nem tudom, h mit egyek pl. vacsorára. Most kezdtek el update szerint étkezni, de mivel sokmindent nem eszek meg így update 1-2 szerint kezdek el étkezni. Így is hatásosa a fogyás? A kódokat betartom! A tésztát lecseréltem durum tésztára és a lisztet is durumlisztre! Légyszínes csak azok írjanak akinek ilyesfajta tapasztalatai vannak! Köszi
Az update csak egy üzlet. Feleannyiból is kijön egy jó szalkasító etrend.
Vacsorara ettől függetlenül olyat egyél amiben van fehérje de viszont minimalis szénhidrat. Így nem fog éjszaka felszívódni és visszatölteni a raktarakat.
3-as, sport is van a világon... A diétázás inkább azoknak való, akiknek beteg a szervezete (magas vérnyomás, koleszterin, cukorbetegség, stb de ezek is csak tartósan, krónikus mértékben). Én azt eszem, ami jól esik, mégsem hízok, mert eleget mozgok (még csak túlzásba sem viszem) és vagyok a friss levegőn.
2014. júl. 8. 22:35
5/10 anonim válasza:
A "nem hízok" és a fogyas között hatalmas különbségek vannak.
Atlagember nem tud annyit lesportolni hogy fogyjon ha nem dietasan étkezik.
Minek írsz hülyeségeket?
2014. júl. 8. 22:57
6/10 anonim válasza:
Meg persze a genetikaban és anyagcserében is nagyon eltérnek az emberek.
Szerinted ha neked működik akkor masbak is kötelezően fog? Beszűkült latókör.
2014. júl. 8. 22:59
7/10 anonim válasza:
Mert te biztos különb vagy, sértegeted azt, aki más véleményen van. A testépítők tudod, hogy mennyi fehérjét, szénhidrátot esznek? Nem fogyókúráznak, az biztos. Fogyókúra nélkül is lehet sporttal fogyni, aerobikkal például abszolút. A másik: van, aki hiába fogyókúrázik, meg se látszik rajta.. Ha már a genetikánál tartunk.. Kitartó sporttal le lehet fogyni. A fogyókúra kóros esetekre való csak, összetettebb problémáknál. Persze te ezt még nem hallottad.
2014. júl. 9. 02:20
8/10 anonim válasza:
A testépítők nem sok szénhidrátot esznek. Ők azok akiknek a legjobban kell diétázniuk. Az ember súlya nagyrészt a genetikától függ. Én reggelire és vacsorára 3-4 szelet kenyeret eszem, ebédre a normál adag kétszeresét, plussz ha napközben megéhezem, eszem egy "kis" nasit. Napi fél órát futok a kutyával, 55kg vagyok és fèrfi. Három éve egy grammot sem változott a súlyom.
Szerintem ha valamiröl nem tudsz semmit, arról ne adj tanácsot.
2014. júl. 22. 19:32
9/10 anonim válasza:
Te jó ég, utolsó, nézz körül az interneten is, mielőtt hozzászólsz, hogy mire van szükség a testépítéshez és testépítő oldalakat keress! Az izomzatnak első helyen szénhidrátra van szüksége, a testépítő étkezésében ez a legnagyobb halmaz. De nem csak a testépítéshez, hanem úgy általában a fizikai aktivitáshoz is az kell, alapműveltség... Neked vannak hiányos ismereteid, nem nekem, csak nem bírtad ki, hogy ne kötözködhess már valakivel. A véleményem marad: a fogyókúrák nem mindig válnak be mindenkinél, de a mozgás, a sport eleve fogyaszt, mert az a legtermészetesebb elven működik: égeti a zsírt genetikától függetlenül. Aki rendszeresen sportol (és nem csak alkalmanként fut, bringázik stb), az nem lesz kövér.
2014. júl. 22. 22:54
10/10 anonim válasza:
A szénhidrátból nem lessz izom. Azzal csak az edzés közben, ès a nap közben elégetett energiát kell bevinni. Ha egy testépítő két pofára zabálja a csokitortát, az sulyzózhat akár mennyit ugyan úgy elhízik.
Diéta nélkül nehéz súlyt veszteni. Az hogy neked olyan az anyagcseréd, hogy nem hízol el, az nem azt jelenti hogy más sem fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!