Nyers tojast ittam és annyira nem rossz ugyhogy innek tobbet, mert tömeget növelek. Egészséges?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 18:19
1/12 anonim válasza:
Semmivel sem jobb,mintha megfözted volna, viszont nyersen sokkal nagyobb esélye van a szalmonellafertözésnek.
2/12 anonim válasza:
A szalmonellával igaza van az elsőnek.
4/12 anonim válasza:
Állítólag gyomorfekélyre is jó. apukám itta egy időben.
5/12 anonim válasza:
az én papám is csak nyersen ette meg,nem lett semmi baja tőle,
6/12 anonim válasza:
azért az 5 gramm fehérjéért nagyon megéri, gratulálok
7/12 A kérdező kommentje:
köszi, szerintem is
2014. jún. 29. 18:52
8/12 aculluca válasza:
aki hülye haljon meg, hagyjátok, igya csak
9/12 anonim válasza:
A tojást edd és ne idd! Az embert szilárd táplálék fogyasztására találták, és a tojás nem fog jobban hasznosulni ha megiszod.
Egyetlen alkalom van amikor érdemes folyékony táplálékot használni, az pedig edzés után van. De akkor se tojást!
Ahogy írták, 1 tojás 5g fehérje, edzés után kéne minimum 30g, az hat tojás, annak az árán meg vehetsz normális fehérjét is (egy adagot persze).
Ha meg házi tojás és "ingyen van", akkor meg ott a szalmonella veszély.
Tömeget növelni nem elsősorban trükkökkel meg ilyen-olyan turmixszal kéne, hanem normális táplálkozással, kemény edzéssel és megfelelő pihenéssel kell!
10/12 anonim válasza:
Szeretkezés után azonnal szoktak nyers tojást inni az regenerálja az ondò vesztességet hogy ebböl mi igaz nem tudom de hallo tram sok felöl aztán kiprobáltam és a következö szeretkezés jobb is volt mert csak fél ora telltale el, viszont a nedv az spriccelt redndessen szoval lehet benne igazság. Azota mindig párzás után egy nyers tojást iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!