Miért rossz a keményítő? és a puding por mennyire egészséges?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 20:53
1/1 anonim válasza:
Azért rossz,mert gyorsan felszívódó szénhidrát,ami hirtelen megemeli az inzulin szintet,ami utána hirtelen le is esik.Keményítő mondjuk van sok mindenben,nem ezzel van a fő gond,hanem a finomított szénhidráttal,pl.csoki,cukorka,fehér kenyér,és a pudingpor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!