Az étkezési keményítő egészséges?
Figyelt kérdés
Miből készül? Olyan az álaga, mint a pudingporé, ami úgy tudom nem túl egészséges.2012. júl. 4. 15:00
1/3 anonim válasza:
Van kukorica és van búza keményítő is. A kukorica egy picit jobb, de igazándiból egyik sem tartozik az egészséges ételek kategóriájába.
Viszont jó esetben nagyon keveset használunk belőle.
2/3 A kérdező kommentje:
De az úgy nevezett "mű" ételek közé sorolandó?
Például, ha liszt helyett ezt használom habarásra vagy sütibe, még elfogadható?
2012. júl. 4. 15:47
3/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit értesz mű ételnek. Ezek alapanyaga a legtöbb esetben nem mű kaja. Viszont többszörös feldolgozáson esett át, ezért nem számít természetes kajának.
Sűrítésnél próbálhatod anyagával sűríteni a főzeléket, úgy még finomabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!