Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az étkezési keményítő egészséges?

Az étkezési keményítő egészséges?

Figyelt kérdés
Miből készül? Olyan az álaga, mint a pudingporé, ami úgy tudom nem túl egészséges.

2012. júl. 4. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Van kukorica és van búza keményítő is. A kukorica egy picit jobb, de igazándiból egyik sem tartozik az egészséges ételek kategóriájába.

Viszont jó esetben nagyon keveset használunk belőle.

2012. júl. 4. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

De az úgy nevezett "mű" ételek közé sorolandó?

Például, ha liszt helyett ezt használom habarásra vagy sütibe, még elfogadható?

2012. júl. 4. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mit értesz mű ételnek. Ezek alapanyaga a legtöbb esetben nem mű kaja. Viszont többszörös feldolgozáson esett át, ezért nem számít természetes kajának.

Sűrítésnél próbálhatod anyagával sűríteni a főzeléket, úgy még finomabb is.

2012. júl. 4. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!