Erről van vélemény? Jó/rossz, egészséges, egészségtelen, stb.
A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin található benne, de legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin. A C-vitamin részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. Megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést.
Ártani biztosan nem fog,sőt!!
De nem fontos ilyen drágán venned. Akár gyógynövényboltban,akár a természetben találsz bőven belőle.
Tényleg létezik ilyen növény, ami édessé teszi a savanyút. De szerintem nem sok értelme van étkezés előtt átkalibrálni a nyelvemet. :)
Ha nem szeretem a savanyút, akkor miért lenne kötelező savanyút ennem? És miért egyek valamit, hogy ehessek savanyút, amit nem szeretek? :D
Amúgy imádom a savanyú dolgokat, de ha nem szeretek valamit, akkor felesleges becsapni az ízérzékelésem, hogy megehessem. :D
Esetleg ha valaki citromevő versenyt akar nyerni, akkor hasznos lehet a tabletta. :)
Hány éves?
Ha tizenéves vagy idősebb, akkor lehet hogy csak fel akarja dobni az alkohol ízét, mert nem szereti.
16.
Szerintem csak kísérletezni akar. Ki akarja próbálni. Ami ellen semmi kifogásom ha nem drog, pia stb.
Szóval lehet pia van a háttérben. Nem hiszem hogy ez van amit írtál de köszi a tippet.
Utána járok.:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!