Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Erről van vélemény? Jó/rossz,...

Erről van vélemény? Jó/rossz, egészséges, egészségtelen, stb.

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 7. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:

A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin található benne, de legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin. A C-vitamin részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. Megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést.

Ártani biztosan nem fog,sőt!!

De nem fontos ilyen drágán venned. Akár gyógynövényboltban,akár a természetben találsz bőven belőle.

2013. aug. 7. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Tényleg létezik ilyen növény, ami édessé teszi a savanyút. De szerintem nem sok értelme van étkezés előtt átkalibrálni a nyelvemet. :)

Ha nem szeretem a savanyút, akkor miért lenne kötelező savanyút ennem? És miért egyek valamit, hogy ehessek savanyút, amit nem szeretek? :D

Amúgy imádom a savanyú dolgokat, de ha nem szeretek valamit, akkor felesleges becsapni az ízérzékelésem, hogy megehessem. :D

Esetleg ha valaki citromevő versenyt akar nyerni, akkor hasznos lehet a tabletta. :)

2013. aug. 7. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Gyerekem azt mondta ettől erősebben fogja érezni az ízeket. Elsőre nekem drog gyanús volt. Persze nem eszerint reagáltam hanem ésszel, először utána járok s utána tépem le a fejét. De akkor nem erről van szó?
2013. aug. 7. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Hány éves?

Ha tizenéves vagy idősebb, akkor lehet hogy csak fel akarja dobni az alkohol ízét, mert nem szereti.

2013. aug. 7. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:

16.

Szerintem csak kísérletezni akar. Ki akarja próbálni. Ami ellen semmi kifogásom ha nem drog, pia stb.

Szóval lehet pia van a háttérben. Nem hiszem hogy ez van amit írtál de köszi a tippet.

Utána járok.:))))

2013. aug. 7. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!