Hogyan fogyhatnék le?
és az sok?
én 52 kg vagyok és karcsú bár nagyon magas:))
Igazából nem vagyok még kövér,egyedül a hasamon látszik a felesleg.Ráadásul alacsony is vagyok:S
Csak azt nem szeretném,ha tovább híznék:S
A koplalás nem jó, mert egy idő után hozzászokik a szervezeted, és az lesz a természetes, és ha elkezdesz normálisan enni, akkor nagyon meghízol. Ha pedig kihagysz egy étkezést az ötből, ( mert ötször kell enni egy nap és a reggeli a legfontosabb! Ha nem reggelizel, nem tudsz fogyni sem) akkor pedig a szervezeted a következő étkezésnél zsír formájában elraktározza a bevitt kalóriákat és szintén hízol. Az a legjobb ha leszámolsz ezekkel:
chips
cukrok
túl sok só
gyorséttermi kaja
vöröshúsok
fehérkenyér, fehérliszt, fehércukor
müzliszelet, keksz
helyette fogyassz ezekből sokat:
gyümölcsök
zöldségek
gabonafélék
olajosmagvak
tejtermékek
rozskenyér
sok ásványvíz
és sportolj hetente minimum 3-szor, de maximum intenzitással. Egy-egy edzés legyen 1 órát. Ajánlom az anaerob mozgásformákat, és az intervallumedzéseket.
Olvass egy picit az anorexiáról.
A szeretet, önbizalom hiány késztet állandó fogyásra.
Családi probléma.. De jobb ha beszélgetsz egy pszichológussal és nem a pszichiáterek bogyóit szeded..
Annyit ér az egész, hogy belehalj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!