Hogyan fogyhatnek le?
Figyelt kérdés
15 eves vagyok es most derul ki hogy pajzsmirigy alulmukodesem van.Alacsony a vernyomasom sokat szedulok.Most kaptam egy etrendet de nem megy betartani sem.Mozgas csak heti ketszer aerobic suliba kocsival jarok.Külföldön lakunk es sajna elegge kenyelmes eletmod van itt megszokva amin nem nagyon tudok valtoztatni legalabbis drasztikusan semmikepp!Nagyon sokat kell tanulnom es nem hanyagolhatok el semmit emiatt neha keveset is alszom gyakran semmi erom nincs a nap vege fele.Hogyan fogyhatnek le 3-! kilot veglegesen az osszes problema mellett?Sokszor csak azert eszek mert rossz kedvem van es egyszerubb enni mint faradtan neki allni szorakozni mindenfelevel amire idom sincs.De amikor normalisan alszom (sokat!) itthon vagyok es nem kell torodnom semmivel maris jobban erzem magam de ilyen osszesen egy evbe ketszer van kicsivel hosszabb ideig.Teli es nyari szunetben.( 160 cm/56 kg)2011. márc. 16. 16:21
1/2 anonim válasza:
Suliba ne autóval menj, hanem gyalog, haza is. És tempósan. Nagyon sokat segít, hidd el. Én Bp-n lakom, nekem is először nagyon kényelmes volt, h a metró háztól-házig visz, de észrevettem, hogy felszaladt rám 3-4kg. Ezért mindig 3 megállóval hamarabb szállok le oda is és vissza is. Ez kb. 30-30 percet jelent gyalog, szóval összesen 1 óra séta naponta. Étrenden nem változtattam, három hete csinálom így, és már 2,5kg-t fogytam. 164cm/54kg vagyok jelenleg.
2/2 anonim válasza:
No cukor, no fehérliszt.sokat segíthet.
Te magad is tudod,mit kell tenned, várod a sült galambot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!