Hogyan fogyhatnék le, egy-két testrészről?
Szerintem amit mellőz, azok a szénsavas üdítők, meg a csokik, chipsek. Ha van valami édesség, ami mondjuk házi készítésű, és épp jól esne, nyugodtan egyél belőle, de ne sokat. Ha evés előtt iszol pár decit, máris kevesebbet tudsz enni, utána(legalább egy óráig) és közben ne igyál, mert megnehezíted az emésztést. Majd ha jobb idő lesz, járj el futni, addig ha van otthon pl. ugróköteled, vagy hullahopp karikád, azt nyugodtan csinálhatod, keress akár ingyenes videókat a neten gyakorlatokkal.
Próbálj zöldséget enni és sok gyümölcsöt, nyugodtan egyél uzsonnát és tízórait, de akkor is gyümölcsöt, vagy mondjuk egy joghurtot. Vacsorára egyél keveset, és kerüld a kenyeret ha lehet.
köszönöm szépen sokat segítettetek! ja és még annyi, hogy egy nagyjáboli étrendet össze tudnátok nekem állítani?kb.:
reggeli:,,,,
ebéd:...
vacsi:
tízórai, uzsi:...
ja és hogy hány óra körülegyek, és mit NAGYJÁBÓL elképesztően sokat segítenétek
Futópadhoz én hozzá se szagolok, erre nem tudok válaszolni, mindenesetre legalább egy fél órát tölts a futással, és azt nem kell folyamatosan lefutnod, majd ez úgyis javul, ha csinálod rendszeresen. Még motiválóbb, ha összeteszel tracklistet, amin legyenek pörgős és lassú számok felváltva, így a lassú számoknál pihenhetsz egy kicsit intenzív sétával, a gyorsak meg lendületet adnak.
Nem tudom mennyi szabadságod van otthon, miket szoktatok venni, miket szoktál enni, de inkább azt mondom szelektálj, és azt edd, amit eddig is, ezért nem érdemes bevásároltatni abonettből meg tk kenyérből.
Amit kerülj: a zsírban sült dolgokat, a rántott dolgokat, olajos krumplit, fehér rizst húshoz, bolti édességet, csokit, szénsavas üdítőitalokat, chipset és egyéb nasit.
Amit iktass be: reggelire valami könnyűt, pl. egy szelet piritóst vékonyan megkenve vajjal, uzsonnára-tízóraira valami tejterméket, pl joghurtot, kefírt. tízóraira ehetsz még natúr müzlit, ami nem cukros gabonapehely vagy gyümölcsöt. Próbálj salátát enni, és ha hús van otthon, leginkább zöldségkörettel edd. Én akkor eszem reggelit, mikor kelek, ez mostanában 8-9 óra, és általában zabkását vagy egy vajas zsömlét eszek, tízóraira vagy iszok kávét(amit neked nem ajánlok, rossz drog:P) vagy valami gyümölcsöt kapok be. Tízórai ha gyümölcs, akkor lehet még 11-kor, vagy ha később ebédeltek. Ebéd 2-ig legyen meg, hogy 4-5 körül uzsonnázhass, és 6-7 közt meg vacsorázhass, de nekem van hogy a bő uzsonna miatt ez ki is marad.
Van egy rossz hírem arról fogysz a legutoljára amire legelsőre hízol. :)
De szerintem sem kell fogyóznia ilyen fiatalon. Sok - sok test mozgás az nagyon jót tesz az egézségednek a kinézetednek és még boldogabb is leszel tőle :) Csináld azt a sportot amit szeretsz és eszre se veszed már szebb testalkatod lesz.
Sok sikert a fogyáshoz :)
Szerintem, egy enyhe fogyikura rádfér. Egyél teljes kiörlésű kenyeret (pl.piritva vajjal megkenve)stb....vagy pirits egy kenyeret vágj félbe egy fokhagymát és a félbevágott részét dörzsöld át a kenyeren. Nyáron ha a kertben van gyümölcs, egyél(inkább lakj jól ezzel, mint hussal)vagy ha van turmix-géepetek a neten elképesztően sok féle turmix ital receptek vannak. Próbáld ki azokat is! vagy a google-ba ird be hogy fogyasztó kaják...vagy ilyesmi puszi.Remélem segítettem!
by, Reny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!