Hogy fogyhatnék le 10-15 kg-t?
183-185 cm (mértek mostanában 183-at és 185-öt is), és 92-94 kg vagyok. Tavaly év vége felé még csak kb. 83 kg voltam, alapvetően vékony testalkatú vagyok, de a rengeteg evés miatt eléggé elhíztam.
Egyszerűen nem tudom kordában tartani az evéskényszeremet. Nemritkán megeszek egyszerre fél rúd házi kolbászt fél-háromnegyed kg kenyérrel, 1-1,5 liter tejjel. Utána néhány óra elteltével megint éhes leszek, de már messze nem annyira, mint előtte, de megint eszek (már csak feleannyit). Nem sportolok semmit sem már vagy 4-5 éve, de "nagyokat sétálni" szoktam néha.
18/F
kezdjél sportolni! ennyire egyszerű
és vizsgáltasd ki magad endokrinológussal ;)
1000 kcal-ás étrendet felejtsd el :-o jézusom, az még egy tinilánynak is koplalás.........
sport, sport és sport...járj el futni pl. vagy bringázz, a bringás srácoknak nagyon jó feneke van XD
Figyelj az étrendedre. Én 10 kg fogytam sport nélkül (ez nem biztatás, fontos a testedzés), hogy mindent édesítővel készítettem (tea, kávé), üdítőből is cukormenteset.
Kenyér helyett zsömle.
Gyümölcsitalok nagyon sok szénhidrátot tartalmaznak. Szerezz be egy szénhidráttáblázatot, és próbálj meg az szerint étkezni.
A séta nagyon jó, csak arra figyelj, hogy ne állj meg közben, ugyan abban a tempóban menj, és legalább 40 percig.
Sokat FUTNI FUTNI FUTNI!!! Én a nyári szünet alatt lefogytam 12 kg-ot, nagyon odafigyeltem arra hogy mit eszek és naponta 1-2 órát futottam. Ajánlom neked is!!
Ajánlatos este 6 óra után már nem enni, csak inni! Az is sokat segít
Én nemrég kezdtem el fogyózni, 7kg minusznál tartok, mozgás nélkül. Persze azt is kéne, és 3 hét múlva el is fogom kezdeni, most nem tudom még elkezdeni. Lány vagyok, 158cm és jelenleg 64kg. Szülés után rajtam maradt egy csomó, és most, csak szoptatás abbahagyása után tudtam elkezdeni a fogyót. Nagyon keveset, kábé 800-1200 kalória között szoktam enni egy nap. Így szépen lassan fogyok.
Nagyon nehéz parancsolni magamnak, hogy ne egyek, néha vétkezem, de úgy érzem, ha néha nem "csalnék", már feladtam volna. Egyébként se jó, ha túl gyorsan lefogysz. Általában heti egy kg-ot fogyok, de van, hogy 2 hétre stagnálok. Ez nem baj. Találd meg azt a dolgot, ami ösztönöz téged a fogyásra. Engem az ösztönöz, hogy 1 hónap múlva szeretnék strandra lemenni...emberi formában:D
A célom 55 kg-ig legalább lefogyni, de király lenne 52-ig lemenni.
Én futni fogok, minden nap 5 km-t, régebben futottam, és ez a táv kordában tartott, ehettem mellette amennyit akartam. Szerintem 30 perc futás-szenvedés- nem nagy ár. Én is szeretem a hasam, és nem akarok egész életemben arra figyelni, hogy mennyit ehetek.
Mozogj fél órát naponta, de keményen, úgy, hogy kifulladj:D és mellette annyit ehetsz, amennyit akarsz.
Fél óra szerinted sok? Tedd meg magadért!
Egyébként had mondjam el, hogy 6 kg leadása után már sokkal de sokkal jobban éreztem magam: Fittebb vagyok, és fel tudom venni egy-két régebbi nadrágom, csinosabbnak érzem magam, nem egy tehénnek. Tudom, hogy ha lefogynék 55kg-ra, még sokkal jobban érezném magam.
Fogj egy papírt és egy tollat, és írd össze, hogy mi a jó ebben az életmódban, és mi a rossz, és írd le, hogy mi lenne a jó és rossz oldala, ha változtatnál az életeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!