Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cukorbeteg vagyok, hogyan...

Cukorbeteg vagyok, hogyan fogyhatnék?

Figyelt kérdés
Mivel az étrendet nem szeretném megváltoztatni, mozognom kell. Viszont egy héten csak 3 nap van, amelyiken eltudnék menni futni. :/ Ha elmegyek egy héten 3x(péntek, szombat, vasárnap) futni, akkor sikerülhet fgynom? Ha igen, mennyi idő alatt?
2011. ápr. 4. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanebben vagyok, én szerencsére heti 5x tudok sportolni és a dokival megbeszéltem, hogy változtathatom a szénhidrátokat, ha akarom, csak szinten legyen a vércukorszintem.
2011. ápr. 4. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
sikerülni fog, csináld csak :)
2011. ápr. 4. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak figyelj rá, hogy előtte és utána mérd a vércukrodat, mert sport közben a szénhidrát fogy így a vércukor lejjebb megy.
2011. ápr. 4. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
A cukorbetegeknek egyébként is nagyon fontos a sport,én csak ajánlani tudom. Csak oda kell figyelni magadra természetesen. A fogyás úgy müködik,hogyha több kalóriát égetsz el mint amennyit beviszel akkor fogyni fogsz. Heti 3* 1 óra lassú kocogás már megteszi a hatását,ha egyébként egészségesen étkezel (bár gondolom nem ehetsz egyébként sem össze vissza tésztát kenyérrel,meg édességeket stb)
2011. ápr. 4. 21:11
 5/5 poiu ***** válasza:
Sikerülhet. Viszont 3 egymást követő napon futni, ha nem vagy edzésben, nem szerencsés. Ha edzésben vagy, akkor is óvatosan kell bánni ezzel, 4 nap kihagyás sok ahhoz, hogy pénteken lefusd a lábad. Csak okosan, figyelj a szervezetedre. Pl. pénteken nyújtás, sok bemelegítés, laza kocogás, ha minden OK, szombaton húzz bele, és a vasárnapi edzés függjön attól, hogy mit érzel. A többi napokon gyalogolhatsz a suliba vagy munkahelyre, ne használj liftet stb. megdöbbentő, mennyi zsírtól lehet így megszabadulni. Erősítéshez elég párszor 10 perc a többi napokon. Ez azért fontos, mert a nagyobb izomtömeg akkor is több energiát éget, ha nem csinálsz semmit.
2011. ápr. 5. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!