Vannak gyógynövényes altatók?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mindig is nagyon nehezen aludtam el esténként (független attól, hogy milyen korán kelek), van, hogy órákig csak forgolódok, ezért nem tudom magam reggelre kipihenni rendesen.
Gondoltam, veszek valamilyen gyógynövényes altatót. Valeriana Relaxot ajánlották a gyógyszertárban, ám ez nem vált be.
Gyógyszert viszont semmiképp sem szeretnék szedni.
22 éves lány vagyok, nyugodt, nem stresszelek, nem idegeskedek. Amúgy nem vagyok rossz alvó, képes vagyok egyhuzamban 10-12 órákat is aludni (ha időm engedi, de ez ritka).
Csak az elalvás megy nagyon nehezen.
Létezik valamilyen gyógynövényes kapszula, ami az elalvásban segít?
Köszönöm előre is!
2014. márc. 21. 15:02
11/12 sunnyside válasza:
Nekem a ReDormin az ami eddig bevált, elég magas a hatóanyag tartalma. Macskagyökér és komló kivonat van benne. Lefekvés előtt 2 tablettát kell bevenni, a betegtájékoztató szerint, de nekem volt már, hogy 1 is elég volt az elalváshoz.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. júl. 8. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!