Gyulladás csökentő női gondokra? Nem teára gondolok, de nem is gyógyszerre, hanem valami gyógynövényes kapszulára vagy ilyesmire!
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 21:26
1/9 anonim válasza:
Nem lány vagyok, de ha gyulladás akkor fordulj orvoshoz.
Amúgy ha fáj odalent és olyan dolog amire gondolok akkor Grapefruit cseppes öblítés hatásos lehet. (persze hígítsd fel előtte)
2/9 A kérdező kommentje:
:) nem gombám van,sem nemi beteg nem vagyok!cisztám van és arra kellene valami!
2011. jún. 26. 12:12
3/9 anonim válasza:
Ha a ciszta begyullad régen rossz.
4/9 anonim válasza:
Én is a grepfruit mag kivonatot ajánlom! Én a Bioextra márkát ismerem, az nekem maximálisan bevált. Általánosságban immunerősítőként ismert, de biztos nagyon sok jó tulajdonsága van. Engem kigyógyított az állandóan visszatérő felfázásból, úgyhogy csak ajánlani tudom.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Nekem a cickafarkfű- és a csalántea segített sokat, egy próbát megér szerintem. Nem drágák, és egész finomak, bioboltokban lehet kapni őket.
7/9 anonim válasza:
Ja nem a teára gondoltál, bocsánat, bamba voltam.
15:31
8/9 anonim válasza:
Meg lehet próbálni az AVEMAR gyógytápszert. Elég drága, de lehet, hogy használ. Nekem pozitív tapasztalatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!