Jók a NATURLAND termékek?
Figyelt kérdés
Használok Naturland termékeket, ugye ezek elvileg gyógynövényesek stb., viszont elég olcsók, így nem tudom, hogy elég megbízhatóak vajon? Nincs valaki aki tud bennfentes infot, vagy hallott róla valamit?2009. okt. 9. 19:06
11/13 anonim válasza:
Te viszont vagy nem tudsz fogalmazni, nem vagy tisztában a fogalmakkal.
Azt írod, hogy kb 3 nappal tovább tart hogy rendbejöjj egy megfázásból mint ha antibiotikumot szednél.
Ezek után azt leírod hogy nem voltál beteg 5 éve-
Már bocs de a megfázás is betegség. (ráadásul a megfázásra antibiotikumot sem írnak föl a normális orvosok, antibiotikumot komolyabb betegségekre írnak fel)
De oké, nem baj hogy leírod nem ezt mondtam, de én még megfázva se voltam 3 éve, pont mióta szedem ezeket a "vesekövet okozó" c-vitaminokat. És mindezt havi 1500 forintból. Sztem egy heti tea adag többe van ennél, és szimplán pénzkidobás. De mindenki maga dönti el hogy mire költi a pénzét nem szólok bele, de nekem meg ez a véleményem.
12/13 anonim válasza:
Sziasztok! Igazából nem akarom szítani a feszültséget, de a vitaminok előállított formáinak a beszedése nem mindig a legjobb módszer. Én hetente 2-szer eszek vitamint, többször nem ajánlott, szal a supradynomat csak kedden és csütörtökön eszem. Ha a szervezet mindig készen kapja a vitamint, nehezebben vonja ki a zöldségekből, gyümölcsökből, stb. Ami pedig a legfontosabb, hogy tényleg sok zöldséget és gyümölcsöt kell enni, akkor ritkábban leszel beteg, de ugye van olyan betegség, amit nehéz elkerülni. A gyógyteák pedig nagyon jók, csak hogy példaként említsem a menstruációs görcsöket: a sok külön menstruációs görcsre kapható tabletta nem enyhítette a fájdalmakat, utána hallottam a cickafark teáról, havi 1 bögrével, azóta semmi baj. A kamillatea a felfázás tüneteit remekül enyhíti, 5 napon keresztül napi 1 liter kamillatea nagyon hasznos. A másik dolog, hogy olyan problémákat is oldottak már meg teák, amelyek sok felesleges orvosi vizsgálatot és rengeteg pénzt spóroltak meg (pl. teherbeesés). Természetesen nem akarok meggyőzni senkit, mindenki használjon, amit szeretne, én csak elmondtam a véleményem.
13/13 anonim válasza:
Nekem jók a NATURLAND termékek, ezeket használom meg vagyok elégedve, kissé nekem drágák. A vitaminokról nem tudom ki mondta, hogy gyulladást csökkentenek vagy köhögésre jók? A C- vitamint én azért szedem már közel 20-éve, hogy ne legyek megfázva, meg lázas, ne kapjam el a bacilust! (és nincs vese kövem sem!) A vitaminok immun erősítők, segítenek a szervezetnek, megelőzés képpen szedjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!