Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Jók a NATURLAND termékek?

Jók a NATURLAND termékek?

Figyelt kérdés
Használok Naturland termékeket, ugye ezek elvileg gyógynövényesek stb., viszont elég olcsók, így nem tudom, hogy elég megbízhatóak vajon? Nincs valaki aki tud bennfentes infot, vagy hallott róla valamit?
2009. okt. 9. 19:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

az olcsóval vitatkoznék azért: C-vitamin 60 darabos (darabja 100mg, szumma 6.000mg) = 791 ft, tehát 100 mgramm C az 13,18 ft.

Legegyszerübb Scitec c-1100. 100 darabos (darabja 1100mg, szumma 110.000 mg) = 1950ft, tehát 100 mgramm C az 1,77 forint.

Mindkettőben simán aszkorbinsav van.

Magyarán 7X-es áron adja a Naturland, és ugyanaz van benne. Ettől függetlenül még lehet jó, csak ne hidd azt hogy olcsó.

Egyébként én nem hiszek a gyógyteákban, akármennyibe is kerülnek. Napi 1 multivitamin és meg van oldva a vitaminkérdés, nem kell ezt túlmisztifikálni. Persze ha az íze miatt akarod őket inni az megint más :)

2009. okt. 9. 19:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Nos, oké hogy kellenek a vitaminok, azonban a gyógynövényeknek is vannak komplexebb hatásaik. Nem csak teákra, de samponra, krémekre is értettem a Naturlandot.
2009. okt. 9. 19:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem naturlandos körömvirág krémem volt, és szeretem, :)Most biomedes van, de ez is iszonyú jó :) nagy különbséget nem vettem észre, de én "mindenre" ezt használom :)
2009. okt. 9. 20:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
milyen olyan "komplex" hatásra gondolsz, amit a megfelelő életmód (vitaminokat is beleértve) nem tud megadni, de a gyógynövények igen?
2009. okt. 9. 23:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát nézz végig, egy gyógynövény lexikont, kezelésként a vitamin nem fog gyulladást csökkenteni, nem fog köhögést csillapítani.. nincsenek benne flavonoidok amik jók az egészségnek, a vitamin nem fogja csökkenteni a vesekő rizikóját (a C vitamin növeli :) ) , nincs szívnyugtató hatásuk, nem fog gyomorbántalmakra használni, nem fog ízületednek jót tenni..ha ne soroljam tovább. Nem mondom kell a vitamin, de attól, hogy valaki tömi magát csomó szintetikus vitaminnal...attól nem lesz sokkal egészségesebb, az csak önámítás. Változatos étrend és sok nyers, természetes élelem...igazából ez kell.
2009. okt. 10. 13:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jók a Naturland-os termékek. Én szeretem, és valóban nem mindegyik terméke olcsóbb.

De az olcsóbb nem mindig jelent ám rosszabb minőséget...

2009. okt. 10. 17:57
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

"vitamin nem fog gyulladást csökkenteni" A c-vitaminnál erősebb antioxidáns nincs, az összes gyógynövényben a C-vitamin "hat".

Az meg hogy vesekövet okoz baromság! Mutass egy C-vitamintól veseköves embert.. Ez egy lejáratókampány része a vitaminok ellen, mivel a gyógyszeriparnak nem érdeke hogy egészséges legyél.

" nem fog ízületednek jót tenni.." Ezt a gyógytea se szerintem.

" Nem mondom kell a vitamin, de attól, hogy valaki tömi magát csomó szintetikus vitaminnal..."

Nincs olyan hogy szintetikus vitamin.

2009. okt. 10. 18:18
 8/13 anonim válasza:

Én nagyon sok Naturland terméket használok és képzeld jók és használnak és drágák!

Használok megfázásra és köhögésre teát,mindegyik használt,annyi,hogy +3nappal tovább kúráltam magam,minthogyha antibiotikumot szedtem volna be.

Használok a talpamra börkeményedésre krémet,már 1 hét után eltüntek a keményedéseim!

Lábszag elenni hintőpor is nagyon jó és hatásos is!

És még sorolhatnám.

Nekem bevált minden terméke a teáktól a krémekig,de mint mindenben embere válogatja.

2009. okt. 24. 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

"Használok megfázásra és köhögésre teát,mindegyik használt,annyi,hogy +3nappal tovább kúráltam magam,minthogyha antibiotikumot szedtem volna be. "

Nem azért hogy kötözködjek, de:

ha olyan jók lennének, akkor beteg sem lennél, így antibiotikumra sem lenne szükség és nem kellene alapból ilyenen gondolkozni.

Én vitamint szedek, multi + napi 2-3g c. És ennél sokkal több c-t is lehetne. De én már ennyitől is, 3 éve abszolút nem voltam beteg, nemhogy antibiotikum. És még csak nem is drága.

2009. okt. 24. 18:59
 10/13 anonim válasza:
60%

15:36 os vagyok

Utolsó képzeld el,hogy 5 éve nem voltam beteg.

Ilyenkor amikor évszak váltás van a tél felé ilyenkor szoktam kicsit megfázni!

Nekem bejött,és leírtam a tapasztalatom akkor minek leszólni?

2009. okt. 24. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!