Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Miért hiszik sokan azt, hogy...

Miért hiszik sokan azt, hogy a hús egészséges?

Figyelt kérdés
Ezek a mai húsok,már egyáltalán nem egészségesek. Nézzétek végig a Földlakók című filmet,vagy csak nézzetek bele. Az állatokat hormonokkal teli ételekkel etetik,a nap sugaraiból semmi nem éri őket a nagy gyárakban és a mozgás szegény életmódjukról már ne is beszéljünk. És arról se beszéljünk ,hogy milyen kínszenvedések között halnak meg értetek az állatok,hogy a gyomrotokat 'jól lakassátok'. Én amióta megnéztem ezt a filmet(kb. két hónapja) nem is eszem húst. Szedek 14mg vasat/nap.
2013. jún. 4. 19:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én már sok mindent végignéztem. Bár szeretem az állatokat, nem nagyon hat meg, ha levágnak egy tehenet. Jártam pár vágóhídon, mesélhetnék.
2013. jún. 21. 19:54
 22/24 A kérdező kommentje:
Hidd el,ez a film nem egy tehén "szimpla" levágásáról szól...
2013. jún. 21. 19:55
 23/24 nikaa11 ***** válasza:

Figyelj kérdező: itt tényleg szinte mindenki lehurrog de ne törődj vele,azért irnak igy mert mindenki megőrűl a húsért pedig tényleg egészségtelen. ..és az embernek nem is lenne szüksége a húsra.

Van tépő fogunk mint a hús evő állatoknak???? nincs

Az állatoknak 2-3 méter hosszú a bélrendszerük mert gyorsan meg kell tudni emészteni a húst

az embernek mért 10 méter?? hány napi rohad benne a hús? na látjátok h nem lát feltét a hús

csak itt sok a vadállat.

2013. aug. 30. 23:30
 24/24 nikaa11 ***** válasza:
helyesbítve: nem létfontosságú a hús.
2013. aug. 30. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!