Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Miért hiszik sokan azt, hogy...

Miért hiszik sokan azt, hogy a hús egészséges?

Figyelt kérdés
Ezek a mai húsok,már egyáltalán nem egészségesek. Nézzétek végig a Földlakók című filmet,vagy csak nézzetek bele. Az állatokat hormonokkal teli ételekkel etetik,a nap sugaraiból semmi nem éri őket a nagy gyárakban és a mozgás szegény életmódjukról már ne is beszéljünk. És arról se beszéljünk ,hogy milyen kínszenvedések között halnak meg értetek az állatok,hogy a gyomrotokat 'jól lakassátok'. Én amióta megnéztem ezt a filmet(kb. két hónapja) nem is eszem húst. Szedek 14mg vasat/nap.
2013. jún. 4. 19:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
74%
Hát akkor ne egyél húst. Én továbbra is veszem háztól a csirke, és disznóhúst, ahogy eddig is tettem.
2013. jún. 4. 19:26
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
Uljon le, egyes!
2013. jún. 4. 19:28
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi is "háztól" vesszük/kapjuk húst.

De ha már erről van szó, akkor gondolom odafigyelsz más egészségesnek gondolt-ám káros-ételek kiiktatására. Pl. zsírszegény mű-joghurtok, búzaliszt, diétásnak mondott horror műkaják.

2013. jún. 4. 19:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
És nem eszel olyan ételt sem, ami zselatint tartalmaz.
2013. jún. 4. 19:30
 5/24 aspikami ***** válasza:
47%
Akkor ne egyél! Lakjál jól a 14mg vasaddal meg "nyúltáppal".
2013. jún. 4. 19:32
 6/24 anonim ***** válasza:
52%
Az ember mindenevő szüksége van a húsra is.Bizony bennünk is lerakódhat az a sok káros anyag,amit szegény jószágba tömnek,de kenyeret sem ennél,ha tudnád ma is mit szórtam a búzára és nem a semmiért viseltem védőmaszkot.
2013. jún. 4. 19:41
 7/24 anonim ***** válasza:
52%
Nem eszel húst, mert a boltban sz@rt árulnak? Oké, és hol veszed a zöldséget, a tejterméket, meg a tésztát? Vagy azt otthon termeszted, készíted???
2013. jún. 4. 19:44
 8/24 A kérdező kommentje:
Nah mit szórtál a búzára és miért vettél fel védőmaszkot?
2013. jún. 4. 19:44
 9/24 A kérdező kommentje:
Mindent boltban veszek,a növények nem éreznek az állatokkal ellentétben.
2013. jún. 4. 19:45
 10/24 anonim ***** válasza:
57%
És szerinted a boltban vásárolt növények egészségesek???
2013. jún. 4. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!