Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mennyi vizet fogyasszak naponta?

Mennyi vizet fogyasszak naponta?

Figyelt kérdés
tényleg annyira fontos a sok víz fogyasztása?ekcémás vagyok,18 éves,160 centi,50 kg.úgy veszem észre,hogyha sok vizet iszom,jobban érzem magam,nyugodtabb is vagyok h ittam eleget és annak tudatában repülök h milyen egészséges vagyok,és tény : talán az ekcémám is jobb tőle.mennyi vizet volna tanácsos innom? van mikor csak 1 litert iszok... az gondolom nem túl egészséges..(amúgy nem sportolok )szerintetek is nagyban befolyásolja a testünk működését a megfelelő folyadékfogyasztás?
2011. nov. 14. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

Rengeteg iszol,túlterheled a szervezeted.Van erre egy jó szó úgy hivják vizmérgezés.

Tönkremegy a szived,és a veséidről ne is beszéljünk,harmadszorra,meg kimosol minden olyan baktériumot,szerves anyagot,amire szükséged lenne.

Napi két max három liter viz bőven elég.

A sokszori pisilést viszont vizsgáltasd ki,lehet már most károsodtak a veséid.

2011. dec. 1. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:
16%
Bocsi ezt nem ide szántam!!! xD
2011. dec. 1. 18:07
 13/15 Mi közöd Tőle ***** válasza:
2,5-3 liter folyadék. Aki aztmondja, hogy ennél kevesebb is elég az nem mindig igaz. Egy 50 kilós, ülő munkát végző nőnek lehet, hogy elég 1,5 is, de a többség nem ilyen. Személy szerint 3 és 4 liter között fogyasztok szerintem, bár előfordulnak napok amikor kevesebbet, mert munka közben nem mindig érzem a szomjúságot.
2011. dec. 4. 10:58
 14/15 anonim válasza:
100%
Én aztolvastam , hogy napjára a legajánlatosabb a 2 liter viz
2011. dec. 4. 14:14
 15/15 nikaa11 ***** válasza:
29%
Lehet ,kicsit fura dolgot irok de több ismerősőmnek helyre jött az ekcémája! Próbáld ki ha gondolod.Semmi tej terméket ne egyél igyál és vissza fog húzódni.A tejben nagyon sok káros anyag van és ettöl még csúnyább lesz .
2011. dec. 12. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!