Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Májtisztító kúrában lehet-e...

Májtisztító kúrában lehet-e helyettesíteni a grapefruit levét mással? Fontos.

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 15:44
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Van helyette pl grapefruit magkivonat. Ez is jó lesz?
2011. okt. 7. 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Májtisztítónak kiváló a paradicsom, használd ki amíg szezonja van!
2011. okt. 7. 15:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt elfelejtettem írni hogy a keserűsóoldatos tisztítókúrát szeretném kipróbálni és sajnos abba kell az a gyümölcs.
2011. okt. 7. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Hasznald ki a szezont, tehat amig tudsz frisset fogyasztani, addig keruld a kapszulakat. Szolonek is nagyon jo a tisztito hatasa pl.
2011. okt. 7. 19:01
 5/11 anonim válasza:

szia

hát én előző évben ilyenkor csináltam, vagy novemberben a keserűsós kúrát..

nem találok semmit arra vonatkozólag, hogy a grapefruit helyett mást is lehetne...mindenhol egyértelműen az van és én narancsra gondoltam amúgy...megérzésem szerint a grapefruit leve jobban emulgeálja az oliva olajat.lehet azért azzal használják...de ez télleg csak megérzés hirtelen....sztem ha narancsal kevered a grapefruitot (márha az ízével van bajod) talán könnyebb a helyzet..amúgy miért nem akarod a grapefruitot használni?

2011. okt. 9. 12:33
 6/11 anonim válasza:

előző vagyok, még annyi, hogy most olvastam, hogy rosszul írtam a " mindenhol egyértelműen az van és én narancsra gondoltam amúgy" mondatot

így lenne

mindenhol egyértelműen az van .... én narancsra gondoltam amúgy, hogy azt használhatnád..csak a félreértés elkerülése végett

2011. okt. 9. 12:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Csak azért akartam helyettesíteni, mivel mindent beszereztem csak a grapefruitot nem. Itt a faluban a boltban nem is lehet kapni. Most már mindegy, majd holnap beszaladok a városba.:)
2011. okt. 9. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem egy sokkal egyszerübb tippem lenne: Schüßler-só "NR.6" (Kálium sulfuricum D6).

Ez a "máj szere"!

2011. okt. 9. 21:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd legközelebb kipróbálom. :)
2011. okt. 10. 18:30
 10/11 anonim válasza:
A mária tövis olaj segít a máj regenerálódásában. Gyógynövényboltokban lehet kapni
2011. okt. 13. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!