Májtisztító kúrában lehet-e helyettesíteni a grapefruit levét mással? Fontos.
szia
hát én előző évben ilyenkor csináltam, vagy novemberben a keserűsós kúrát..
nem találok semmit arra vonatkozólag, hogy a grapefruit helyett mást is lehetne...mindenhol egyértelműen az van és én narancsra gondoltam amúgy...megérzésem szerint a grapefruit leve jobban emulgeálja az oliva olajat.lehet azért azzal használják...de ez télleg csak megérzés hirtelen....sztem ha narancsal kevered a grapefruitot (márha az ízével van bajod) talán könnyebb a helyzet..amúgy miért nem akarod a grapefruitot használni?
előző vagyok, még annyi, hogy most olvastam, hogy rosszul írtam a " mindenhol egyértelműen az van és én narancsra gondoltam amúgy" mondatot
így lenne
mindenhol egyértelműen az van .... én narancsra gondoltam amúgy, hogy azt használhatnád..csak a félreértés elkerülése végett
Nekem egy sokkal egyszerübb tippem lenne: Schüßler-só "NR.6" (Kálium sulfuricum D6).
Ez a "máj szere"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!