Ha a májamat segítem, szebb lesz a bőröm?
Enyhén pattanásos az arcom, de nagyon tud zavarni. A máj ugyebár a bőrért is felelős, tehát ha azt ,,felturbózom", az hat az arcomra is, ugye?
Bár nem iszom alkoholt és nem eszem húst, de néha a kaja mellé cukros gyümölcslevet iszom, és ugyebár az is erjed odabent... (Kiskorában apámnak attól volt májduzzanata, hogy sok lekváros kenyeret evett). Most májteákat iszom.
Szerintetek?
Mivel segíthetem még a májamat? (a gyümölcsléről leálltam)
Utolsónak: kérlek, gondold előbb végig, hogy amit "nevetséges"-nek nevezel, arról van-e elég információd. A cukorbetegségnek 2 fajtája van, közismert nevén a "fiatalkori" és az "időskori". Amit írsz, az a fiatalkorira igaz.
Az idősebb korban fellépő diabétesz mellitus betegek szervezete elegendő inzulint állít elő, a baj csak az, hogy ez az inzulin nem jut el a sejtekben lévő és e célt szolgáló receptorokhoz.
Ez a változat gyógyítható pl. Gerson-terápiával (ez egy speciális táplálkozási program) és jóga terápiával is.
Ne keverjetek a szezont a fazonnal. Ha valakinek hianyzik valamelyik szerve, vagy vegtagja, valoszinu nem tudja vissza noveszteni :)
De ha valakinek leall az inzulin termelese, igenis lehetseges hogy eletmod es etrendvaltoztatasnak koszonhetoen a szervezet helyreall es ujra elindul az inzulin termeles. Tudom, mert vannak emberek akik igy kuzdottek le a cukorbetegseguket, vagyis gyogyszerek nelkul :)
Szep napot!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:26, orvostanhallgatónak:
Köszönöm, hogy abbahagytad a lehülyézést!
Az úgynevezett alternatív gyógyászat nagyon széleskörű, kezdve a több ezer éves ajurvédikus, és ősi kínai gyógyászattal, egészen a modern természetgyógyászati módszerekig. Valóban sok olyan módszer van, ami a szervezet öngyógyító képességét, immunrendszerét erősítve általános jótékony hatással bír.
De nem volna szabad kuruzslásnak tekinteni mindezt, mint ahogy a szakértő orvosokat sem szabad egy kalap alá venni a műhibákkal halált okozó orvosokkal.
Míg nektek az egyetemen az alternatív gyógyászatnak csak az árnyoldalait mutatják be, én elsősorban olyanokkal találkozom, akiknek a gyógyszeres, allopátiás orvoslás nem segített, sőt rontott az állapotukon viszont természetes módszerek segítettek. Ezt a részét érthető módon számotokra nem hangsúlyozzák...
Személyes ismerősöm is gyógyult meg 2-es típusú cukorbetegségből, tehát meg lehet gyógyulni. Őt speciel már 4 millió gyógyszergyártók által szponzorált előadás sem győzi meg arról, hogy lehetetlen, ami vele történt.
Szíved joga, hogy 2 millió 1-edik előadásként ne menj el olyanra, amely megrengetheti a betegség gyógyíthatatlanságába vetett hitedet.
A leghíresebb beteg, aki Gerson terápiával 2-es cukorbetegségből gyógyult, a világhírű orvos, Albert Schweitzer. Róla pl. nehéz azt állítani, hogy nem is volt cukorbeteg, csak azt hitte; illetve, hogy nem is gyógyult meg, csak azt hitte:-))
Végül elnézést kérek a kérdezőtől a sok OFF-ért, ígérem, cukorbetegség ügyben nem írok többet, hiszen a kérdése arra vonatkozott, a máj tisztítása segít-e szebbé tenni a bőrt. Neki üzenem még, hogy a Gerson terápiának is van olyan eleme, amely a máj tisztítását célozza, a kávé beöntés. Ezeket a szavakat a keresőbe írva található róla anyag a neten, de még érdemesebb megvenni Charlotte Gerson: Gerson-terápia című könyvét.
gyógyszergyártók által szponzorált előadás? haha nagyon vicces, tudod vannak diabetikus nővérek, ők a tudásokat mondják el, nem azt, amit a gyógyszergyártók hirdetnek
Akkor is tartom, hogy nem lehet meggyógyulni belőle, szimpla biológia. Csak sok emberrel elhitetik, hogy jó sok pénzért megveszik a dolgokat és meggyógyulnak tőlük.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:27
Amig ilyen makacsul hiszel a gyogyithatalansagban, addig nem is fogsz meggyogyulni. Tudod, igaz meg csak 30-on tul vagyok, talalkoztam sok cifra emberrek, sok cifra korsaggal es sajat tapasztalatom, es az o tapasztalatukbol mondom, hogy lehetetlen NINCS.
Korlatot csak te szabsz sajat magadnak azaltal, hogy csakazertis elzarod a lehetoseget annak, hogy esetleg meggyogyulj.
Senki nem keri toled, hogy hidd el amit ok allitanak, hanem csak azt szeretnenk, hogy legyel egy kicsit nyitottabb a vilag es a sajat tested elkepeszto kepessegei fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!