Ha a májamat segítem, szebb lesz a bőröm?
Enyhén pattanásos az arcom, de nagyon tud zavarni. A máj ugyebár a bőrért is felelős, tehát ha azt ,,felturbózom", az hat az arcomra is, ugye?
Bár nem iszom alkoholt és nem eszem húst, de néha a kaja mellé cukros gyümölcslevet iszom, és ugyebár az is erjed odabent... (Kiskorában apámnak attól volt májduzzanata, hogy sok lekváros kenyeret evett). Most májteákat iszom.
Szerintetek?
Mivel segíthetem még a májamat? (a gyümölcsléről leálltam)
A máj nagy részét kitevő hepatocyták feladata az epe termelése, a szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának biztosítása, a zsírok (lipidek) és a zsírokat szállító fehérjék képzése (szintézise), a koleszterinképzés, véralvadási faktorok, és sok más, egyéb fehérje képzése.
Mi köze van a bőrhöz?
Lehet, hogy van, aki nem hiszi el, de tény és való, hogy a máj tisztítása jót tesz a bőrnek. A máj az a szerv, amely megtisztítja a szervezetet a mérgező anyagoktól és elraktározza. A bőr is segít a méreganyagok eltávolításában.
Van egy roppant jó májtisztító módszer, több leírást is találsz a neten. Keserűsó, grapefruit, olivaolaj kell hozzá. Írd be ezeket a szavakat a keresőbe, és bőséges találatod lesz.
Én már háromszor végigcsináltam ezt a kúrát, döbbenet, hogy mi távozott a májamból még a harmadik alkalommal is!
A bőröm is határozottan szebb, frissebb lett tőle, bár én pattanásos nem voltam.
Van még egy módszer, ami a pattanásos bőrt szépen rendbe hozza, de az csak azoknak való, akik nyitottak és nem kezdenek el azonnal fujjogni.
Próbáld ki mindenesetre a grapefruitos májtisztítást, mindenképpen hasznos lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!