SÜRGŐS - Hasi ultrahangra éhgyomorra kell menni, ha a májamat fogják nézni?
Figyelt kérdés
Kávét ihatok reggel?2011. okt. 4. 23:16
1/13 anonim válasza:
Éhgyomor, tele hólyag... Hasi ultrahangnál ált. ezt kérik. Nyugodtan megihatod azt a kávét azért. :)
2/13 anonim válasza:
szerintem ihatsz.nem vérvétel lesz.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Teli hólyag, azt hogy? Nem mehetek WC-re?! :S
2011. okt. 4. 23:23
4/13 anonim válasza:
Mehetsz, gondolom reggel muszáj, csak előtte egy bő fél órával-órával már ne, ha lehet, és a kávé mellé igyál meg egy nagy pohár ásványvizet/teát is addigra. :)
5/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszi szépen! : )
2011. okt. 4. 23:34
6/13 anonim válasza:
Nekem nagyhasira nem kellett inni (szintén májat + epét néztek) Csak nőgyógyászati előtt kellett inni, h lássák a hólyag és méh határát.
7/13 anonim válasza:
Nem kell éhgyomorra menned. A májadat nézik, nem a gyomrodat. Ráadásul az epe nem is vizsgálható csak ha ettél előtte, mert anélkül össze van húzódva. Hólyagnál pedig jó ha előtte megiszol vagy 1,5 liter vizet (ne teát, mert az vízhajtó, és nem fogod kibírni). Éhgyomorra csak vérvételkor van szükség, ill. gyomortükrözésnél. Ha a beleidet tükröznék, akkor meg úgyis eleve hashajtással kezdődne a napod, másnap pedig beöntéssel, de ez esetben nem fenyeget ez a veszély.
8/13 anonim válasza:
Nekem előtte 6 órával már nem volt szabad enni, másfél órával előtte inni.
9/13 anonim válasza:
Én sem ehettem hasi előtt éjféltől (11-re volt időpontom).
10/13 A kérdező kommentje:
Hát én nem ettem előtte, csak ittam, és még azért is leb***tak, hogy miért nem tudtam, hogy éhgyomorra kell menni, és miért nem kértem felvilágosítást az orvostól... :S:S Vagyis csak a recepciós, vagy ki a fene bunkóskodott, a doki, aki az UH-t csinálta, az nem szólt semmit...
2011. okt. 5. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!