Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ha a májamat segítem, szebb...

Skarma kérdése:

Ha a májamat segítem, szebb lesz a bőröm?

Figyelt kérdés

Enyhén pattanásos az arcom, de nagyon tud zavarni. A máj ugyebár a bőrért is felelős, tehát ha azt ,,felturbózom", az hat az arcomra is, ugye?

Bár nem iszom alkoholt és nem eszem húst, de néha a kaja mellé cukros gyümölcslevet iszom, és ugyebár az is erjed odabent... (Kiskorában apámnak attól volt májduzzanata, hogy sok lekváros kenyeret evett). Most májteákat iszom.

Szerintetek?

Mivel segíthetem még a májamat? (a gyümölcsléről leálltam)

2011. júl. 13. 16:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
37%

Komolyan mondom, elszomorít, hogy ennyi, reál tárgyakból messzemenően alulképzett ember él Magyarországon. Ennyi hülyeséget egy rakáson...

végzős orvostanhallgató

2011. júl. 17. 15:34
 22/40 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Végzős orvostanhallgató!

Nagyon sajnálatos, hogy az egyetemen a sok remek reál tárgy mellet az orvosetika tanítására kevés időt szánnak. Most ismeretlenül simán lehülyézel másokat, várhatóan orvosként, ha szóban nem is, de gondolatban szintén lehülyézed majd a pácienseidet.

Én jó néhány, orvosokkal, egészségüggyel kapcsolatos rossz tapasztalat miatt döntöttem úgy, hogy nagyon fontos, hogy ne kerüljek orvosok karmai közé. Azóta nagyon sokat teszek azért, hogy egészséges maradjak, és szívesen kipróbálok módszereket, melyek másnak használtak - még akkor is, ha a reál tárgyak más elméletet sulykoltak belénk az iskolában. Ennek kb. 20 éve, és azóta TELJESEN egészséges vagyok. Még a megfázások, influenza is elmarad.

Nyári olvasmányként javaslok neked 3 könyvet, csak hogy még többször elmondhasd: Ez hülyeség! Ez Hülyeség!

John Virapen: Mellékhatás halál; Ghislaine Lanctot: Az egészségügyi maffia; Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség

2011. júl. 18. 09:17
 23/40 anonim ***** válasza:
55%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:17 A szivembol szoltal.

Sajnos ahogy oregszem, ugy tapasztalom egyre tobbszor, hogy az orvosok (tisztelet a kivetelnek) a tunetek eltuntetesen kuzdenek, a beteg gyogyitasa helyett.

Nem akarom bantani az orvosokat, ha neadjist' balesetet szenvedek remelem a legjobb orvosok fognak osszerakni, de amikor betegsegekrol, korsagokrol van szo, akkor en is elobb megyek "varazslohoz" mint feher kopenyes tabletta tologatohoz.

Szeretnek en is javasolni egy konyvet: Jonn Matsen + Nelson Dewey: Eating Alive: Prevention Thru Good Digestion

2011. júl. 18. 18:22
 24/40 anonim ***** válasza:
0%
Inkább ti olvassatok biológiát!!!
2011. júl. 18. 18:37
 25/40 anonim ***** válasza:
49%
Tudod hogy javíthatod a májaddal a bőröd? Ha májat eszel!!!!
2011. júl. 18. 19:09
 26/40 anonim ***** válasza:
Én csináltam többször is májtisztítást de nem javult a bőröm ettől, nagyon pattanásos volt és zsíros. Vitaminokat szedtem és az helyre hozta b3 at meg cinket nagyobb dózisban ,azóta nincs több patti
2011. júl. 18. 21:40
 27/40 anonim ***** válasza:
54%

Véleményem továbbra is tartom. Az elmúlt években igen terjedőben vannak a különböző csodaszerek, melyek szinte minden betegségre megoldást jelentenek. A betegek, ahelyett, hogy orvosuktól kérnének tanácsot, segítséget, olyan emberekhez fordulnak, akik kétes eredetű anyagokkal, "gyógyítási" módszerekkel dolgoznak. A kezeléseknek hivatalos leirata nincs, hatásosságát nem vizsgálják, nincsenek tudományos tanulmányok. Ez így minimum a vásárló megtévesztése, kezelés esetén pedig kuruzslás vétsége, ami akár börtönnel is büntethető. Arról nem is beszélve, hogy aljas módon akár végstádiumú daganatosok pénztárcáját is kinyittatják.

Kérdem, hogy ez az eljárás etikus????

Én bárkinek szívesen elmagyarázok bármilyen egészségügyi kérdést, betegséget, kezelést ingyen, és ha tudok, tanáccsal is segítek.

Orvosi etikát is oktatnak az orvosin. És be is jártam. De amikor az emberek inkább az alternatív megoldásokat választják, utána pedig mennek az orvoshoz, hogy "há segícccsé bmeg, mert az én adómbó'...", az azért egy kicsit dühít....

Másik hozzászólónak: a modern medicina miatt lényegesen kevesebb halállal végződő betegség van: pl vakbélgyulladás, tüdőgyulladás, inzulinfüggő cukorbetegség... vég nélkül lehetne sorolni. Talán a legjobb példa, hogy a 20. század elején az újszülöttek egy negyede érte meg a felnőttkort. Ma már a csecsemőhalandóság 5 ezrelék körül van.

2011. júl. 18. 22:26
 28/40 anonim ***** válasza:

Amin erdemes elgondolkodni, hogy vannak emberek akik drasztikus etrendjavitassal kepesek voltak legyozni a cukorbetegseguket, az orvosok viszont csak gyogyszereket es eletfogytig tarto inzulin szurikat tudtak igerni.

A masik erdekessek, hogy az Egyesult Allamokban a legtobb halalesetet nem a rak, nem is a szivinfarktus okozza, hanem - tessek megkapaszkodni - az orvosi muhiba es a gyogyszerek mellekhatasai. Azert ez durva, hogy tobben halnak meg "jo kezekben" mint alattomos betegsegek aldozataikent.

Felesleges szajkarateznunk, mert mindegyikunk a sajat igazat szapulja, en itt be is fejeztem.

Jo egeszseget mindenkinek!

2011. júl. 18. 23:00
 29/40 anonim ***** válasza:
44%
A cukorbetegséget hogy a fenébe lehetne leküzdeni? A cukorbetegeknek NINCS inzulinjuk, ezért kell pótolni. Hogy az istenbe hozod vissza azt, amit már nem termel a szervezet?
2011. júl. 19. 14:16
 30/40 anonim ***** válasza:
Kb. olyan nevetséges, mintha valakinek kivették a méhét és azt próbálod bemesélni, hogy valaki vissza tudja növeszteni.
2011. júl. 19. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!