Kedves Vezető kérdése:
Van valami gyógytea/akármi amitő fázik az ember ?
Figyelt kérdés
júl. 19. 12:06
1/20 anonim válasza:
Nincs.
Amúgy meglepő, de ha forró teát iszol vagy forró vízben fürdesz utána jobb lesz.
2/20 A kérdező kommentje:
Igen, azt hallottam, próbáltam, de nem sokáig tart sajnos.
júl. 19. 12:14
3/20 anonim válasza:
#1 Igen, én is így tudom. Kínában mindig forró teát ittak a hőség ellen.
4/20 anonim válasza:
Hűsítő krémet szoktam használni, a lábam kenem be végig vele és nagyon jól hűt. Olyan, mintha jéggel borogatnád és jó sokáig érezhető a hatása.
Igazából visszérre adják, de nagyon jól hűt és csak gyógynövényekből áll. Többféle létezik, próbáld ki a hűsítő hatású lóbalzsamot (ez a neve), nekem nagyon bevált. És nincs rossz illata.
5/20 A kérdező kommentje:
Ja, de annak tényleg van egy illata ami betölt egy szobát, irodát, partszakaszt.. :)
júl. 19. 12:21
6/20 A kérdező kommentje:
De ha más nem lesz, az lesz..
Csak fintorog a sok bzi..
júl. 19. 12:22
7/20 anonim válasza:
Kicsit kánfor és menta illatú, mert főleg az van benne. Én lefekvés előtt használom, remekül lehűt.
8/20 A kérdező kommentje:
Na az fasza, akkor megpróbálom, most úgy is egy macska az élettársam, neki talán nem gond .
Egyébként a tea is fasza ötlet, kipróbálom, úton vagyok sokszor, csak nem néznek hülyének ha forró teát kérek. :)
júl. 19. 13:00
9/20 anonim válasza:
Azt mondják, a borsmenta tea. Fázni nem fogsz, de állítólag jobban lehet viselni a meleget.
10/20 Alain Delon válasza:
Az ember csak a hidegtől fázik, meg legfeljebb a betegségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!