Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Csalántea készítéséhez csak...

Csalántea készítéséhez csak az "igazi" csípős csalán a megfelelő? vagy árvacsalánból is készülhet?

Figyelt kérdés

máj. 8. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Csak a csipős a jó.
máj. 8. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen célból van fogyasztva.

Mindkettő gyógynövény. Más a hatóanyag tartalmuk.

Mire használnád?

máj. 16. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!