Szálas teát ti szoktátok forralni? Ha forralom kiázik a tetejére az a keserű cucc, viszont a csomagolason van hogy lehet fozet,es forrázat a gyogyteakbol. Honnan tudjam lehet e forralni vagy sem? Mig leontottem addig nem volt probléma, …?
Figyelt kérdés
De mondom forralom,hatha ugy erosebb stb.
Vagy a szalas teat is lehet forralni vagy fozni? Kinek hogy tetszik
Vagy csak a gyoker tipusu gyogyteakat szabad forralni… viszont az nincs rairva a csomagolasra.
Ti hogyan keszititek el?
2022. nov. 12. 08:04
1/5 anonim válasza:
Én csak le szoktam önteni a szálas teát forrásban levő vízzel, majd letakarom egy tányérral a poharat és 15 percig állni hagyom mielőtt leszűröm. Műanyag szűrővel, fém nem érheti a gyógyteákat.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2022. nov. 12. 09:26
3/5 anonim válasza:
Ha van türelmem, akkor forralom 1-2 percet, jobban kijön az aromája. Sajnos utána a lábast hipóval ki kell mosni, mert a fehér zománcra, vagy a rozsdamentes acélra is rátapad az olajos, sötét színezőanyag.
4/5 anonim válasza:
Van amelyik gyógyteát forralni kell, van amelyiket csak forrázni, ez általában rajta van a csomagoláson, de szerintem neten is utána lehet nézni az elkészítés módjának.
5/5 anonim válasza:
Leöntöm, hagyom 2-3 percig, leszűröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!