Valóban olyan egészséges a PI víz?
Figyelt kérdés
Van valakinek pozitív vagy negatív tapasztalata?2019. aug. 7. 16:16
1/7 anonim válasza:
Semmi bizonyíték nincs rá, hogy bármilyen hatása is lenne. Ami hatása van, az csak placebo hatás.
2/7 A kérdező kommentje:
Ízre is sokkal finomabb, lágyabb tisztább.... Egy hónapig is kinn hagyhatod a napon és semmi baja.. Nálunk most ingyen jön egy köztéri kútból. Azt mondják, hogy rendszeres fogyasztás esetén 1 hónap múlva megérzed a hatást. Kíváncsi vagyok. Egy biztos, hogy tisztább és finomabb mint a csapvíz.... [link]
2019. aug. 8. 08:37
3/7 anonim válasza:
A kommented alapjan hinni akarsz benne. Akkor meg minek kerdezed. SEMMI tudományos alapja, egzakt bizonyítéka nincs a "hatásának". Azért érzed finomabbnak, mert hiszel benne. Az emberi agy már csak ilyen. Ugyanígy működnek a vallások is.
4/7 anonim válasza:
Bajod nem lesz tőle. Ha úgy érzed, hogy jobban vagy tőle, akkor hajrá.
5/7 A kérdező kommentje:
#3/4 Mi alapján nézel ilyen naivak? Én azt mondtam, hogy ízre és látványra jobb mint a többi víz... Hogy egészségre jobb e azt meg nem tudható... Talán egy hónap múlva, ha fogyasztó rendszeresen. Azt kérdeztem, hogy valóban olyan egészséges e.. Van e valakinek tapasztalata. Már megbocsáss nem ilyen jellem okoskodásra mint amit írtál. Egy pár hét múlva már okosabb leszek...
2019. aug. 10. 10:32
6/7 anonim válasza:
"Taszáron állomásoztak az amerikaiak, átjártak Kaposvárra PI vízért,"
Ekkora ostobaságot csak a birkák hisznek el! Az összes többi magyarázat is ilyen labilis alapokon áll!
7/7 anonim válasza:
Ordas nagy kamu.
Ha az íze szimpatikusabb, akkor idd nyugodtan, bajod nem lesz tőle, de
- pénzt ne adj érte
- hatásban ne reménykedj
- figyelj oda mert múltkor is fekáliával szennyezett pi vizet sóztak rá az emberekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!