Mit változtassak az életemen hogy ne fogyjak le mégtöbbet?
Figyelt kérdés
Én eleve sokat eszek,de.hiába egy ideje elkezdtem annyira lefogyni hogy szinte már minden nadrágom nagy rám (10kilót lefogytam de nem egyszerre) mamám az nembír egyedül ezért segítek neki mindenbe ez mellett dolgozom és érettségit csinálom (utolso évem lesz már) mindig 59-60kg körül voltam mostanra már 50kilo vagyok es annyira vékonynak erzem magam :/ lassan tükörbe sem merek nézni. Nemrég voltam orvosnál vérvételen hogy mitől is lehet ez de elégge félek az eredménytől anyumnál is így kezdődött minden..lefogyott nagyon és már nincs közöttünk..2018. aug. 2. 22:50
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy komoly bajod lehet ilyen fiatalon. Az idegtől, sok mozgástól is fogyhatsz, hiába eszel mellette. A vérképből majd sok minden kiderül, és ne aggódj előre, főleg ha más tüneted nincs!
2/2 A kérdező kommentje:
Remélem úgylesz köszi :))
2018. aug. 3. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!