Létezik valami igénybevehető segítség hogy változtassak az életmódomon?
20 éves fiú vagyok,és a problémám hogy extrém egészségtelen az életmódom,és egyszerűen önerőböl nem tudok rajta változtatni,akárhányszor próbáltam.
Rengeteget dohányzom/3éve/ össze vissza eszek gyakran piálok,heti többször,hétvégén.nem sportolok semmit.
Ami meglepő hogy egyenlőre a külsőmön semmi nem látszik,még fizikailag egészséges életerős fiatalembernek TŰNÖK,de már sokszor rosszul érzem magam,jelzi a testem hogy nem okés.Fájnak az ízületeim,nagyon gyakran rossz közérzetem van,néha úgy érzem magam főleg ébredés után mintha sokkal idősebb lennék.
A párom nemrég megjegyezte hogy nem lesz jó ez igy mar sokaig,és én is tudom,de se a dohányzásrol se a szorakozasrol nem tudok lemondani hosszu távon önerőböl és nagyon szeretnék változtstni mert nem akarok ilyen korán tönkremenni mikor elöttem az élet.
valaki valami tipp?🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!