Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan változtassak ezen? Van...

Hogyan változtassak ezen? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18 éves vagyok. Először decemberben mentem el vert adni tavaly, mert első célom volt fiatal felnőttként hogy segíthessen embereken. Az orvosi vizsgálaton semmi baj nem volt.

Azóta egyszer mentem el vert adni, vagyis szerettem volna, de kizártak. No letemre a hemoglobin szintem 150 körül mozgott mindig. Az orvosi vizsgálaton legutóbb, a vernyomas mérés során, a pulzusom 144 volt. Nem tartom reálisnak ezt az értéket, sosem volt problémám a vernyomasommal, ráadásul kisebb vitába merült a beszélgetésem az orvossal, mert ha tényleg 144 lett volna a pulzusom, valószínűleg nem jarkalok mosolyogva, illetve se szédülni nem szédületem, és a fejem sem fajt. Bántott mikor kizártak, mert jó szándékkal mentem oda, és soha nem tapasztaltak nálam semmilyen betegséget, pedig atestem már alkalmassági vizsgálatokon, illetve rendszeres egészségügyi meresen (iskolai vizsgálatok)

Lassan már felek elmenni véradásra, mert felek hogy kizárnak, pedig mint említettem semmi baj nincs a vernyomasommal. Itthon merem, igen tisztában vagyok vele, hogy a csuklós vernyomasmerok nem a valós képet mutatják, de jobb mint a semmi. Mit tehetnek?

2018. máj. 29. 01:09
 1/1 anonim válasza:

Elmész és megpróbálod.

Ha nem, hát nem, ha igen, akkor szuper.

Vagy talán lehet trükközni is, hogy ha egyik helyen nem ment, elmész a másikra, ott hátha összejön.

2018. máj. 29. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!