13 éves lányomnak 5cm-es cisztát találtak a jobb petefészkén. Holnap viszem tovább nőgyógyászhoz, de már nem bírom ilyen tanácstalanul. Megilyedtem. Van okom aggódni? A panaszai időnként jelentkező jobb hasi fájdalom, hányinger. Nem él nemi életet.
Figyelt kérdés
ciszta2018. márc. 27. 17:26
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Nekem 3x4 cm -s cisztám volt, én is nagyon megijedtem , de nekem nem okozott tunetet, csak kesett a menstruaciom tole, de fajdalmam nem volt. És felszívódott magától. 23 éves voltam.
3/3 anonim válasza:
Nekem 9 cm - t mütötték. Iszonyú fájdalmaim voltak. 4 hónap múlva újra termelödött. Most nincs vele panaszom 1 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!