Barnázás két héttel menzesz előtt és menzesz helyett. Mi az oka? Van okom aggódni?
Sziasztok!
Mióta leálltam a fogamzásgátló szedésével, sokszor voltak problémáim. Voltam magán orvosnál, méhszájsebet írt le, semmi mást. Az akkori peoblémám idő közben megszűnt (45 napra jön meg, már tudom, hogy nekem így állt be, illetve folyamatos alhasi fájdalmam volt), néhány hónapig nem is volt gond.
Ebben a hónapban viszon (gyanítom, peteéréskor) barnázni kezdtem, ez tartott 4-5 napig. Annyiban hagytam. Most kellett volna megjönnie 3 napja, helyette viszont 5 napja tartó barnázásom van és nem olyan kis mennyiségben, de nem is menzesz szerű. Alhasi fájdalmam csak a szorulás miatt van, ami kb. egyidőben kezdődött a problémámmal.
Megyek orvoshoz, de júniusra kaptam időpontot, ami nem itt van. Van okom aggódni? Keressek valakit, aki hamarabb megnéz? Mitől lehet?
Védekezni szoktunk a párommal, emiatt nem gondolnám, hogy terhes vagyok, az óvszer nem volt lyukas.
Előre is köszönöm a válaszokat!
23/L
Szia! Szerintem még nem állt helyre a szervezeted.
Én 8 évig szedtem szünet nélkül, abbahagyas után 8 hónapig egyáltalán nem jött meg. Azóta pedig 28-45 nap között. Szenvedtem eleget, mert babát szeretnék, de ez van, ki kell várni míg minden helyreáll.
Köszönöm a válaszokat!
Sikerült orvossal beszélnek, volt vérvételem, amiből kiderült, hogy nincs tüszőrepedésem (??), illetve az UH kimutatta, hogy PCO-ra gyanús vagyok. Most hormonbombát kapok, utána meglátjuk.
Azért barnáztam, mert nem vált le rendesen a méh nykh-ám. Ezt próbáljuk most helyrehozni, aztán majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!