Nem múló gyomorprobléma? Fekély vagy reflux?
Évek óta gond van a gyomrommal, ami időszakosan jelentkezik. Először csak gyomorégés jelentkezett, később iszonyú, tompa gyomorszáj környéki fájdalom, nem múlt semmire, teljesen leizzadtam, hánytam a fájdalomtól. Kaptam rá gyógyszert, (sav csökkentőt) akkor elmúlt. Most megint elkezdett fájni, 2x40 mg Apo famoditint szedek, de este sokszor így is fáj, és napközben is érzem, hogy sok a savam, reggelre a torkom is fáj, mert kimarja. Tükrözésen 4 éve voltam, akkor csak felnaródást láttak. A háziorvosom meg csak legyint rá.
Hogy lehet ebből kijönni? Nem akarok folyamatosan gyógyszert szedni, főleg, hogy nem is használ igazán.
Az étkezésre figyelek, nem iszom, nem dohányzom.
Pedig el kell menni erősebb esetleg másfajta gyógyszert íratni.
Szörnyű orvosok vannak néhány helyen.
Jobbulást!
Sajnos sokszor előjön erősebben a reflux, be kell tartani a diétát, én Peridot vizet iszom naponta háromszor, étkezések előtt 1 órával , nekem ez bevált.
Ilyenkor amikor fellángol a betegség semmi édesség, cigi, szénsavas ital, kerüld a zsíros és fűszeres, savas ételeket.
Köszönöm mindenkinek! Elmegyek akkor a gasztroshoz, majd beszélek a háziorvossal, mert nem akart beutalót adni,de anélkül nem fogadnak...
Otthoni Helicobacter tesztek van értelme szerintetek? Csinált már valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!