Mi lehet a baj? Pánik vagy mas is?
Figyelt kérdés
Majus 1 ota rosszúl vagyok. Szedűltem hevesen vert a szivem . Elmentem kivizsgaltatni magam. 24 oras ekg.vérvetel.szívultrahang. csak neurologusnal nem voltam meg mert azt nem ajanlották eddig. minden rendben csaka pulzusom neha magas arra kaptam pulzus csökkentőt. és ugy nezki nem megallapitott szorongas van nalam arra kaptam 0.5 frontint naoi másfelet kell be vennem. be is vettem a reggeli felet . már3 hete szedem. és jobban is voltam tőlük. de ma 1 órakkor megint ramtőrt az a fura szédülés es megilyledtem. szerintetek ez mar mas mint szorongas vagy mi lehet ?2018. jún. 11. 15:49
1/2 A kérdező kommentje:
most jöttem a dokitol akihez eddig is jártam. azt mondja huzatot kapphatott a fülem es ezert szedülök több órahosszáig.. ti mit szoltok ehez?
2018. jún. 11. 20:49
2/2 anonim válasza:
Pánikroham. Igen, az. Nekem is volt már jó párszor. Megijedni nem kell, nekem is volt, zsibbadt a szám, a mellem, a kezem. Heves szívdobogás, rosszullét, és ez így egyszerre volt. Ijesztő, de elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!