Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet agyvérzésem? Már egy...

Lehet agyvérzésem? Már egy pár napja fáj a fejem bal oldala és a nyaki ereim.

Figyelt kérdés

Már napok óta kicsit rosszul vagyok, be van dugulva a fülem,nehezen kapok levegőt, mintha valami folytogatná a nyakam, plusz fájnak bal oldalon a nyaki ereim. Most a fejem is elkezdett fájni, elég rendesen. De mintha nem a fejem fájna, hanem bennr az ér.

Amúgy kicsit szorít a mellkasom, plusz rosszul vagyok, de sz nálam mindennapi. Voltam már orvosnál, szívultrahangon, elvileg a szívemmel nincs baj. De most attól, félek, hogy agyvérzés. Nehéz fej érzetem is van. És szédülök egy kicsit.

2018. máj. 27. 09:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pánikbetegség, hipochondria. Holnap megy el újra a háziorvoshoz, csináljon esetleg még a belátása szerinti vizsgálatokat, és egyidejűleg pszichiáterhez is kérj időpontot. Relaxálj, hallgass zenét, olvass valami érdekeset, hívd fel a barátodat/barátnődet.
2018. máj. 27. 09:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg a tükörben, ferdén áll-e a szád? Ha igen, biztosan agyvérzés, és már túl sok idő telt el ahhoz, hogy egyáltalán az életed megmenthető legyen! Nyugodj békében!
2018. máj. 27. 09:49
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

hát...úgy tűnik még élek

2018. máj. 27. 09:51
 4/12 anonim ***** válasza:

A dokinak nyaki ultrahangra is el kellett volna küldenie, mert valószínű hogy el van záródva az ér amit mondasz hogy fáj, és lehet annyira hogy alig jut vér a fejedbe. Kizárt az agyvérzés az nem ilyen. De az is lehet hogy ott a nyakadnál van valami ideg becsípődve és azt érzed ennyire.

Ha agyvérzésed lenne nem is lennél magadnál, sőt abba bele is lehet halni, ha nem kapsz nagyon hamar orvosi ellátást, és még akkor sem biztos hogy megúszod bármiféle károsodás nélkül. Holnap visszamész az orvoshoz és megmondod hogy addig nem fogod békén hagyni ameddig nem jár a végére teljesen és ha kell kérjél teljes kivizsgálást. Ha ezek után sem lesz semmi eredmény válts háziorvost!

2018. máj. 27. 09:54
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát...Nem igazán lesz időm mostanság, de mindeképpen visszamegyek ha tudok.

Az elzáródás nagyon veszélyes??

2018. máj. 27. 10:05
 6/12 anonim ***** válasza:
"nem igazán lesz időm". Na ennyit a haldoklásról. Te nem is akarsz meggyógyulni, te kifejezetten beteg akarsz lenni, mert akkor jól lehet sajnálni magadat, és a valós problémákkal való szembenézés helyett valami álproblémán lovagolni.
2018. máj. 27. 10:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem az, csak ha ezt elmondom anyáéknak, akkor ők megint túlreagálják, rögtön pszichológushoz küldenek, mert azt hiszik pánikbeteg vagyok és, hogy beképzelem. Vaagy, ami még rosszabb elmegyünk dokihoz 3s otthon meg minden második percben engem lesnek, hogy élek-e még.
2018. máj. 27. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
És milyen igazuk van! El kell menni orvoshoz, ki kell zárni a szervi okokat, akár a 4-es által javasolt vizsgálatot is, ha ezt az orvos is úgy gondolja, és miután kiderült, hogy kutya bajod, igen: pszichológus. Mért ódzkodsz attól? Mitől akarsz inkább szervi betegséget, mint lelkit? Szemlátomást rosszul érzed magad a bőrödben, amire fizikai okod a jelenlegi vizsgálatok alapján nincs. Ezt a szenvedő állapotot meg kell szüntetni. A pszichológussal rájöttök az okára (iskolai, családi), és hipp-hopp, már jól is érzed magad. Egyáltalán nem árt neked, hanem a hasznodra válik. Hát micsoda állapot folyamatosan a testi érzeteidet figyelgetni és attól rettegni, hogy mikor halsz meg?
2018. máj. 27. 11:17
 9/12 A kérdező kommentje:
De volt már amikor sikerült egyedül kikászálódnom belőle. Most viszont megint benne vagyok. Amúgy szerintem nem is vinnénem el orvoshoz. Azt mondanák, hogy beképzelem és ennyi. Mondjuk ma szinte egész nao szédelgek
2018. máj. 27. 12:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Van lábad, elmész egyedül az orvoshoz. És a szüleidtől nyugodtan kérd, hogy keressenek pszichológust. Ha visszaestél, akkor az csak ideiglenes kilábalás volt, de ha véletlenül még egyszer sikerülne (Ezek szerint mégiscsak elhitted, hogy nincs semmi bajod? Ezek szerint voltak már ugyanilyen tüneteid, és lám, nem haltál meg?), az is időbe telne bizonytalan időtartamra. A pszichológus az okát tárná fel, és nem jönne vissza.

Milyen a viszonyod a családoddal és az iskolával?

2018. máj. 27. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!