Lehet agyvérzésem? Már egy pár napja fáj a fejem bal oldala és a nyaki ereim.
Figyelt kérdés
Már napok óta kicsit rosszul vagyok, be van dugulva a fülem,nehezen kapok levegőt, mintha valami folytogatná a nyakam, plusz fájnak bal oldalon a nyaki ereim. Most a fejem is elkezdett fájni, elég rendesen. De mintha nem a fejem fájna, hanem bennr az ér.
Amúgy kicsit szorít a mellkasom, plusz rosszul vagyok, de sz nálam mindennapi. Voltam már orvosnál, szívultrahangon, elvileg a szívemmel nincs baj. De most attól, félek, hogy agyvérzés. Nehéz fej érzetem is van. És szédülök egy kicsit.
2018. máj. 27. 09:22
11/12 anonim válasza:
Bírom, hogy mindenre pánikbetegséget írkálnak egyesek, ha be van duzzadva a nyak, azt nem pánikroham okozza! Ott bajok vannak, a fejfájás, szédülés, a nyak egyik vagy mindkét oldalon ha húzódik az ér, ott érelmeszesedés is lehet, valakinél korábban 30+osan kijöhet, valakinél idős korban, genetikán múlik, érdemes megnézetni.
12/12 anonim válasza:
:/ vagy te tízen éves vagy? Akkor bocs, ha nincs szervi bajod akkor lelki, te tudod hogy későbbiek során szeretnél e szervit vagy sem, mert a lelki betegségektől is alakulhat ám ki szervi, ezt jó ha észben tartod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!