Mit jelent a deperszonalizacio/derealizációs élmény?
Szia!
Én is ugyanígy élek kb 2 és fél éve. Nem tudom,hogy mi váltotta ki, amikor pánikbeteg lettem 5 éve, akkor felírtak antidepresszánst és nyugtatót, azokat szedtem, de akkor még nem volt derealizációm.
Talán ahhoz tudnám kötni a kialakulását, hogy abbahagytam az antidepit,és már csak hébe-hóba szedem azóta a Rivotrilt, kb heti 3-szor. Persze ez sem jó, mert tudom,hogy nem szabad összevissza szedni, vagy rendszeresen,vagy nagyon lassan, fokozatosan leszokni.
Megnéztem a mellékhatásait a Rivotrilnak,és a helytelen szedés mellékhatásaként szerepel a derealizáció, de nem tudom, hogy tényleg ettől alakult-e ki,csak tippelek.
Nagyon rossz érzés, mert előtte sokkal nyitottam voltam a világ felé, társasági életet éltem, azóta viszont zárkózottabb lettem.
Néha nem tudom,hogy tényleg van derealizációm,vagy csak beképzelem-e, mert senki nem vesz rajtam észre, még a férjem sem, ugyanúgy dolgozom, autót vezetek minden nap...
De mégis érzem ezt,amit Te is. :(
Lehet,hogy tényleg ha leállnék teljesen a Rivotrillal, akkor egy idő után elmúlna, de nem tudom, félek, hogy örökre ez lesz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!