Aza helyzet, hogy én pánikbeteg vagyok, ezértgyakran vannak ájulás közeli rosszulléteim. Viszont végzősvagyok, nemsokára szallagavató. Tudom, hogyez minden lány életében nagy élmény. Nekemviszont egy közelgő rémálom. Hogyantudnám ezt megoldani? 17/L
Figyelt kérdés
A családom nagyon azt akarja hogy táncoljak, viszont én túlságosan félek attól hogy esetleg rosszul leszek, ezt viszont nem merem nekik megmondani. Mit csináljak? Táncoljak, vagy ne?2013. dec. 3. 17:34
1/2 trebor93 válasza:
Szerintem nem ártana ha növelnéd az önbizalmadat.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy volt-e már a szalagavatód,de ha nem, hidd el, táncolnod kellene. Ennyi kijár neked, megérdemled, nagy élmény hidd el, és életedben csak 1x van szalagavató. Győzd le a pánikod, ne izgulj. Mondd el a szüleidnek a félelmedet, ők hát ha önbizalmat öntenek majd beléd. Elvégre nekik fogsz táncolni, ők figyelnek majd. Mindenki a saját gyerekével lesz elfoglalva, szóval ne félj! Bátorság!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!