Nincs valóságérzetem, egész nap azt érzem leáll a szívem vagy elájulok. Ez csak pánik?
Naponta többször érzem úgy, hogy szédülök és mintha ami velem most megtörténik az nem is történne meg. Vagy mintha valami köd lenne a szemem előtt, vagy mintha álmodnék. Nem is tudom megmagyarázni. Volt olyan időszak, akikor elmúlt, de megint előjött. Nagyon zavaró. És félelmetes, egyszer ájulás előtt éreztem ilyet és ájulás után, úgyhogy mimdig amikor ezt érzem teljesen bepánikolok. Most is. Az előbb még rettentő fáradt, álmos voltam. Aztán előjött megint ez, mintha meg sem történne az, ami történik és most gyakorlatilag már a fáradságot sem érzem
Mi lehet ez??
Köszi,hogy elolvastad.
Köszi a válaszokat. Igen, lehet abban valami, hogy a szorongástól van. Viszont mostanában szinte minden nap bedobban egy nagyon a szívem, mint tegnap és abban a pillanatban szúr a szívem és szorít a mellkasom. Amikor elmúlik a bedobbanás akkor a szúrás, szorítás is.
Ma reggel pedig olyan zakatoló hangot adott ki. Nagyokat dobbant, mintha félredobbant volna és amikor rátettem a kezem, mintha valami zörgött volna rajta vagy ilyenek.
Nagyon félek, hogy ma meg fogok halni a suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!