El nem múló torokfájással mit kezdjek?
Már másfél hete, hogy torokfájás jelentkezett nálam, majd be is lázasodtam, ágyban feküdtem 2-3 napig, s ezalatt Paracetamolt és Sumetrolim-t szedtem. Száraz köhögéssel, gyengeséggel és rossz közérzettel társult, de ezek el is múltak 3 nap után, s azt hittem, hogy a torokfájás is. Ennek már egy hete, de tegnap éreztem, hogy ismét fájni kezd a torkom, s ma este már biztos vagyok benne, hogy nem múlt el. Néha száraz köhögés tör rám, s nyeléskor fáj a torkom is, mintha gombóc lenne a torkomon.
Allergiás tünetek is fellépnek, mikor elkezdődik a szezon, de többnyire csak tüsszentek, jó sokat. Ez viszont valami vírus lehet, s nem tudom mit kezdjek vele. Valami házi praktika, esetleg gyógyszer, szopogató tabletta?
U.i.: egyetemista vagyok, s mivel nem lakom a szülővárosomban, itt nem áll rendelkezésre háziorvos, az egyetemi orvosban pedig nem bízom túlságosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!