Mit kezdjek a lányommal?
Van egy 15 éves , 158-162cm körül, 40 kg lányom.
Soha nem volt ,,kövér" , maximum 45-50 kg volt.
Az van hogy észrevettem ,,hányás nyomókat" a wc-n és nem nagyon akkar enni ( kisebb veszekedés után elkezd enni) de vannak napok mikor elég sokat( sőt) .
Beszéltem vele hogy nem akkar-e egy szakértővel beszelni , asztmondta ha oda merrem vinni (marmint dokihoz) megutál és soha többé nem bocsájt meg mivel semmi problémája nincs . A kapcsolatunk ,,szerintem" egész jo , marmint amennyire jo lehet egy kamasszal , van egy bátja ö 19 éves.
Uhh nagyon sajnálom.
Nem élünk Magyarországon 😣
( őszintén szólva , a Google Translate sokat segített)
Köszönöm az eddigi válaszokat
Ne vidd el orvoshoz, ha nem akarja, szerintem ez nagyon fontos. Figyelgesd, mert ha nagyon sovány lenne, az már veszélyes, olyankor sajnos erőszakkal is rá kell kényszeríteni a segítséget.
De alapvetően nem jó, ha bármilyen evéshez kapcsolódó dologban erőszakos vagy. Ne erőltesd hogy egyen, még ha nehéz is ez. Próbáld éreztetni vele, hogy ott vagy mellette, hogy számíthat rád és elmondhatja mi bántja. De ne akaszkodj rá, ne szekáld. Esetleg csinálhattok közös programokat, főzhettek/mosogathattok együtt. Olyan programot válassz, ahol van lehetőség rá hogy beszélgessetek is. Ha jó a kapcsolatotok, akkor egy idő után meg kell hogy nyíljon előtted. Mert az evészavaroknak mindig lelki okai vannak. Vagy a suliban, vagy egy fiúval vagy otthon valami nincs rendben, ezért csinálja ezt. De neked ki kell várnod, hogy elmondja, addig semmit sem tehetsz érte, csak annyit, hogy ott vagy neki, mikor ez a pont elérkezik.
Kitartás Neked, tudom, ez egy nehéz helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!