Mitől lehet valakinek rossz a tüdőkapacitása fiatal korban?
Pontosan ez volt velem is a baj futas kozben. Iskolaban mindig en voltam az utolso, mivel egyszeruen nem birta a tüdőm a futast. Hozza kell tennem, hogy ket eves koromban lazgorcsot kaptam, a tüdőm majdnem elegett. Az mentett meg, hogy az anyukam hideg viz ala tett es ugy kaptam levegot. Het eves koromban tudogyulladassal fekudtem 2 honapot a korhazban. Nemreg, olyan 1-2 eve voltam orvosnal kohoges miatt es egyik doki azt mondta, asztmam van, masik nem fejezte ki magat ilyen egyertelmuen, de azt mondta, valami nincs rendben. Kaptam inhalatort es ha kohogesi roham kap el, akkor kell csak hasznalnom. Voltam tüdő rtg-n, ott mondta a doki, hogy a jobb felevel valami nincs rendben. Emellett anyai nagyapam tüdőbeteg volt, szoval, tole is esetleg orokolhettem a gyenge tüdőkapacitasom.
En azt ajanlanam, hogy menj el orvoshoz es mondd el neki a panaszaid. Lehetseges, hogy vmi tenyleg nincs rendben a tüdőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!