Milyen karrierlehetösegei vannak egy depresszios, önbizalomhianyos fiatalnak, aki rossz matekbol, de nagyon szepen rajzol?
Egész tinédzserkoromban depressziós és önbizalomhiányos voltam, a matematikatanárom pedig még 14 éves koromban megmondta, hogy ez így kevés lesz. Ellenben mindig szépen rajzoltam, a képeim még most is kint vannak a régi általános iskolámban, pedig már 24 éves vagyok. Tudod, mi lett belőlem?
Programozó matematikus, ráadásul egy egyetemnél dolgozok tudományos és ipari projekteken is.
Bármi lehetsz, mert ha valami érdekel és elhivatott vagy az iránt, akkor ez legyőz mindenféle önbizalomhiányt.
Szerintem ezek az információk nem mérvadóak.
Szinte bármit megvalósíthatnál, rengeteg mindenhez nem kell matek.
Lehet, hogy főnök nem lesz soha belőled mivel nem vagy magabiztos, de kit érdekel? Van más lehetőség.
Ne szabj határt a fantáziádnak !!!
A hivatásodhoz semmi köze a depressziónak, önbizalomhiánynak. Ezekből idővel valószínűleg ki fogsz gyógyulni.
Inkább nézd azt, miben vagy jó.
Lehetsz:
- Illusztrátor
- Tervező grafikus
- Formatervező
- Építészmérnök
- Festő
- Tetováló
- Rajztanár (természetesen a lelki problémák leküzdése után)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!