Ennyire rossz vérkép 17 évesen, mire utalhat?
A vörösvértest számom igaz csak kicsivel de magasabb (0,23eltérés) 5,30-ig jó és nekem 5,53,a haemoglobin 150,0-ig jó és nekem 167,0g/L Totál Bilirubin 21,00-ig jó és nekem 29,10umol/L illetve a Direkt Bilirubin 3,4-ig jó és nekem 6,60umol/L. Alkalikus foszfát minusz-os igaz csak kevésel 180-tól felfele jó és nekem 177 a vas szintén több 21,50-ig jó nkem pedig 36,30umol/L. A vizeletben pedig a fehérje +-os és az aszkorbinsav,Bilirubin a vizeletben: Negativ
A a két Bilirubin érték 2hónappal ezelött is magasabb volt de akkor csak épphogy a doktoromat helyetesítő doki legyintett rá ezért nem is foglalkoztam vele de most még magasabb az eltérés (de ő amugy is arról hires hogy csak akkor ír ki munkából/suliból ha a halálodon vagy,ez nemvicc tényleg!! egy ismerősömet még lázasan is beküldte volna suliba és nem egyszeri eset....)
Aki ér hozzá kérem segitsen mert be vagyok rendesen sz*rva... :(
doki meg már nincsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!