Ti mivel gyógyultatok ki a gombás fertőzésből, volt olyan aki nagyon megszenvedett vele?
Nemet is írjatok légyszi, többmint egy éve nem tudok kigyógyulni. Barátnőmnek mindig segít a canesten hüvelybe helyezhető készítménye de nekem semmi, milliószor voltam a bőrgyógyásznál, legutóbb kitenyészett egy pantoea agglomerans. Erre antibiotikumot szedtem, barátnőmnek is adtam belőle, hátha ő is megkapta tőlem.
Egyébként pedig a herezacskó tájékán viszket, és a lapomra az van írva Scrotumon viszketés bőrtünet nélkül. Egyébként tényleg semmilyen más tünetem nincs, viszketés nem is érdekelne.
Minden félét írt már a doki, most a bőrklinikára küldött, majd jövőhéten elmegyek. Különböző kenőcsöket kevertetett ki egyik se segített, most 2 hétig canesten kenőcsöt használtam de az se segített...
Már lehet fel is adtam volna, de barátnőm miatt nem tehetem. Visszafertőzném és neki súlyosabb tünetei vannak, csíp pisinél, meg fáj napokig szex után, azt se élvezi... Nem életünk sincs 1 hónapja...
1 éve ezzel élünk, már biztos fogy az ő türelme is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!