Ti, akiknek volt most hányós-hasmenéses betegsége, hány nap alatt gyógyultatok ki. Milyen volt a lefolyása?
Nekem másfél hét volt a gyógyulás, mert az elején a szüleim tömködték belém a Lopediumot és nem tudott kitisztulni a szervezetemből a vírus.
Sajnos jött hozzánk karácsonykor a nagybátyánk és újra elkapta a csakád, mert 20-szor volt nálunk wc-n, mire hazavihettük. Pluszban hozzá van ez a lázas vírus is, hetek őta nem tudok kikeveredni belőle.
Rajtam elég gyorsan átment, 1 napig hánytam, második nap 39 fokos lázam volt, harmadik nap nem voltam túl jól, de nem hánytam már és lázam sem volt, 4. napra már jól voltam.
Nekem a hasam csak egyetlen egyszer ment, az első nap. Akkor vizes székletem volt, de szerencsére utána a székletem rendeződött.
Nekem tavaly elott volt ilyen. Hajnalban kezdodott aztan estere a hanyas abba maradt hasam az ment, par orankent jartam csak wc-re. Vegul reggelre elmult minden. Gyenge voltam aznap meg fekudtem aztan estere jol ereztem mar magam harmadnapra semmi bajom nem volt. Csak a gyomrom volt rossz olyan ures meg 2 napig. Szoval durvan 2-2,5 nap.
Semmi gyogyszert nem szedtem csak mikor elallt a hasmas akkor normaflort, illetve piritos,rizs,krumpli meg keksz amiket ettem. Dokink azt mondta akkor gyogyulok meg ha hagyom kijojjon belolem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!