Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tejerzekeny lehetek? Tobb lent

Tejerzekeny lehetek? Tobb lent

Figyelt kérdés

Tegnap ettem gyumolcslevest (amibe volt tejfol), ettem turos retest, sok chipset, epret, ittam ezekre cappyt. Anyum szerint ezektol lett ma hasmenesem. Eddig 1x hig szekletem volt, magyarul f*s. Azutan egy picit kemenyebb szekletem volt, de messze a normalistol.

Vajon tejerzekeny vagyok?

#hasmenés #tej #tejes ételek
2017. máj. 20. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok tejérzékeny, de ilyen össze-vissza kajálástól engem is elkapna a cifra :D

Könnyen meg tudod állapítani: ha normális, rendes étkezés mellett pár napig nem iszol tejet, utána megint iszol. Ha felpuffadsz, hányingered lesz és hasmenésed, akkor igen, az vagy. Ha nem, akkor nem.

Bár mondom, a leírás alapján semmi meglepő nincs azon, hogy ettől ment egy kicsit a hasad.

2017. máj. 20. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:
nyugi nem
2017. máj. 20. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!