Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek ennyitől függő?

Lehetek ennyitől függő?

Figyelt kérdés
Olyan helyzetben vagyok, hogy 7 hónapon belül olyan 3x voltam kaszinóban(mindig ittasan),de előző hétvégén az egyik kaszinózás olyan jól sikerült h a pénzemet sikerült meg tizenötszöröznöm(1500forintról van szó). Azóta azt érzem h legyen már hétvége, hogy buli előtt újra játszak egyet.Egy ilyen nyeremény hatására lehetséges h kialakult bennem a függőség vagy ez tekinthető csak egy hirtelen örömnek és azért érzem ezt ? (tudni kell h diák vagyok tehát megkell dolgoznom eléggé a zsebpénzemért)
2017. márc. 23. 23:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyszeri alkalomtól még nem leszel függő, de jó lenne, ha meg tudnád állni, hogy elmenj. Most egy hónapig-kettőig ne kaszinózz, ne "szokd" meg a miliőt, akkor sem, ha nyernél, mert így születnek a függők. Semmiképp se legyen rendszeres szórakozásod, még nagy időközökkel sem.
2017. márc. 24. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!